Afrensning af betonfacader

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Vores behandlinger indeholder ikke Benzalkoniumchlorid.

Afrensning af beton facader

Gratis test, smukt resultat

Siden 1997 har Aros Facaderens servicemand Dani Schulze arbejdet med afrensning og klargørring af synlig beton. 

Nye beton elementer ude og inde kan være medtaget efter en byggeperiode. Kalk, salte, fenoel og byggesnavs ophober sig og bør renses hvis det skal stå som nyt igen. Her kan vi hjælpe.

Vi får dine betonelementer til at fremstå som de var tiltænkt med en professionel tilgang og passende rensemetode til opgaven.

Ønsker du at vi laver en test On site så udfyld formularen og vi vil tage kontakt.

Du er også velkommen til at ringe 216 216 25.

Facaderens
Afspil video

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Beskyttelse og vedligehold

Beton som er udsat for fugt kan hurtigt blive beskidt at alger, mos og andet snavs.

Vi tilbyder rådgivning i imprægnering og vedligehold af bygninger efter deres behov.

ALTID REN ORDNING

Som noget nyt i 2023 får vi et Nordisk rensemiddel som nulstiller PH-værdien i betonen så facaderne vil holde sig pæne dobbelt så lang tid, som ved tidligere metoder med algedræber.

Facaderne skal aldrig mere renses, kun vedligeholdes. Det vil nu være landets eneste og billigste løsning på aldrig mere at se en alge på bygningen med garanti.

Aros_Facaderens_erhvervsserviceEfter_facaderens_kemisk_behandling

Gratis test af vores betonfacade afrensning

Siden 1997 har Aros Facaderens’ servicemand Dani Schulze arbejdet med betonfacade afrensning og klargøring af synlig beton. Nye betonelementer – ude og inde – kan være medtagede efter en byggeperiode. Kalk, salte, fenoel og byggesnavs ophober sig og bør renses, hvis facaderne skal stå som nye igen. Her kan vi hjælpe dig med at opnå et smukt og tilfredsstillende resultat.

En betonfacade afrensning kan få dine betonelementer til at fremstå, som de var tiltænkt, og vi anvender altid en professionel tilgang og en rensemetode, der passer til den pågældende opgave. Ønsker du, at vi kommer ud til din adresse og laver en test på afrensning af betonfacader? Udfyld blot formularen, så tager vi kontakt til dig og aftaler nærmere. Du er også velkommen til at ringe på tlf. +45 216 216 25.

Rens, beskyttelse og vedligeholdelse af betonfacader

Beton, som er udsat for fugt, kan hurtigt blive belagt med alger, mos og andet snavs. Derfor tilbyder vi professionel afrensning af betonfacader, samt rådgivning i forhold til imprægnering, så du har de bedste forudsætninger for at vedligeholde bygningerne efter deres behov.

Serviceordning til betonfacader og -elementer

Som noget nyt har vi i 2023 fået et nordisk rensemiddel til afrensning af betonfacader, som nulstiller PH-værdien i betonen, så facaderne vil holde sig pæne i dobbelt så lang tid – hvis man sammenligner med tidligere metoder, der anvender algedræber. Vælger du at tegne en serviceordning, behøver du desuden ikke efterfølgende at skulle spekulere på rens af betonfacaderne. Herefter vil det nemlig være nok at vedligeholde rensningen. Det er ikke både nemt for dig, det er også en billig løsning, der vil holde dine betonfacader fri for alger og andet snavs.

Professionel betonfacade afrensning i hele landet

Dine betonfacader kan rammes af mange former for belægninger, som kræver professionel håndtering. Vi har knap 30 års erfaring med afrensning af betonfacader, og vi tilbyder professionel rens af bygninger i hele landet. Vores brede kendskab til materialer, belægninger, produkter og renseteknikker gør os desuden i stand til at målrette processen i forhold til den pågældende situation, hvorved vi opnår de bedste resultater.

Takket være vores brede netværk af samarbejdspartnere kan vi desuden tilbyde konkurrencedygtige priser til både vores private kunder og erhvervskunder. Med en professionel afrensning af betonfacader kan du passe godt på dine facader og sørge for, at de altid tager sig bedst muligt ud – det er jo dit firmabilkfang, det drejer sig om.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top