Algerens af fliser

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Vores behandlinger indeholder ikke Benzalkoniumchlorid.

Hvorfor er algerens af fliser vigtig?

Er dine fliser i haven, på terrassen, i indkørslen, i carporten eller omkring virksomheden ikke, hvad de har været? Det danske vejr udsætter vores udendørsarealer for lidt af hvert, men er der synlige alger på fliserne, så er det værd at handle hurtigt og bestille algerens af fliserne. Ikke nok med at algerne helt overtager fliserne og ændrer deres udseende, så kan algerne nemlig også have en skadelig effekt på fliserne. Derfor er der også flere fordele ved at prioritere en professionel algerens af fliser – så man er sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

Det udseendemæssige aspekt er dermed kun en lille del af grunden til, at det er en god idé at prioritere algerens af fliser derhjemme eller omkring din virksomhed. Det er nemlig ikke bare for syns skyld, at algerne skal fjernes. De er rent faktisk også skadelige for fliserne. Alger fungerer nemlig som en stor svamp, som lader fugten sive ned i fliserne. Algerødderne trænger helt ind i fliserne, og når det er frostvejr, vil rødderne udvide sig, og der er derfor stor risiko for frostsprængning af dine fliser. Frostsprængte fliser er et skridt på vejen mod en hårdt angrebet konstruktion, og så ser det heller ikke pænt ud.

Har du ikke erfaring med professionel algerens af fliser eller fliserens, vil du garanteret blive meget overrasket over, hvor stor forskellen mellem før og efter er. Selvom dine fliser er meget hårdt angrebet af alger, kan en af vores algebehandlinger efterlade dine fliser næsten så gode som nye.

Facaderens
Afspil video

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Lad Aros Facaderens rense dine fliser

Når det kommer til algerens af fliser, er vi hos Aros Facaderens eksperter. Vi er to brødre, som hver især har lang erfaring med områder som ejendomsservice, facaderens, fliserens, rensning af belægningssten og meget mere.

Derudover vil du også opleve, at vores arbejde er præget af en stor omhyggelighed, detaljeorientering og perfektionisme. Ifølge os er kun det allerbedste godt nok til vores kunder, og derfor går vi også meget langt for at levere det bedst mulige resultat, hver eneste gang vi laver algerens af fliser eller andre lignende opgaver.

Vi har hovedsæde i Aarhus, men vi udfører opgaver over hele landet og i alle de større byer i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Er du derfor interesseret i algerens af fliser – eller en anden af vores ydelser – må du aldrig tøve med at kontakte os.  

Er du på udkig efter et professionelt team, som udfører algerens af fliser i højeste kvalitet, behøver du ikke lede længere.

Fliserens_Aros_FacaderensFliserens_Aros_Facaderens

Sådan arbejder vi med algerens af fliser

Vi hos Aros Facaderens arbejder arbejder på en helt bestemt måde, hver gang vi får en opgave i forhold til algerens af fliser. Det giver rigtig god mening for os at følge den samme proces, fordi den fungerer. Det betyder dog ikke, at vi ikke er omstillingsparate og klar på at gøre tingene anderledes, hvis situationen kræver det – vi er mere end vant til at indordne os omstændighederne!

Vi er af den opfattelse, at du får den mest komplette algerens af fliser og fliserens, hvis processen gennemgår 4 stadier. Først og fremmest kommer vi ud til dig og foretager en gratis opmåling af dine flisearealer samt ser dine fliser an. På den måde får du et helt specifikt prisoverslag, og vi kan forberede den korrekte algerens til fliserne.

Når vi kommer ud til dig og går i gang, renser vi dine fliser med 90 grader varmt vand. Det dræber nemlig alger og mos, så dine fliser er helt klar til tredje step, som er imprægnering.

Vi påfører imprægneringen, når fliserne er tørre, og forseglingen betyder, at dine fliser holder sig pæne og rene i mange år frem. Slutteligt skal der lægges sand ud i fugerne mellem fliserne, og det gør vi også meget gerne for dig – du kan dog også sagtens gøre det selv.

Vi bruger altid Danfugesand, som er let at fordele, og så har sandet gode ukrudtshæmmende egenskaber.

Hvornår skal fliser have algerens?

Det er med algerens af fliser, som det er med de fleste problemer – de skal helst løses så hurtigt som muligt. Jo flere alger der sætter sig, og jo mere udtalt problemet bliver på både fliser og facader, jo større er konsekvenserne, og jo sværere kan det også være at få det hele væk. Derfor er det vores klare anbefaling, at du reagerer hurtigt og bestiller en algerens af fliser – både for syns skyld, men i høj grad også for at passe på dine fliser.

Det er muligt at behandle både facader og fliser hele året rundt, men det er dog mest praktisk, at algerens af fliser udføres i løbet af foråret, hvor frosten har sluppet sit tag. På den måde kan du nemlig nyde resultatet hele sommeren – og de næste mange år!

Aros Facaderens har specialiseret sig i at polere glas op til højglans igen. Med det rigtige udstyr er vi i stand til at gøre glasset pænt og klart, i stedet for at udskifte det. Med brug af de nyeste teknologier kan vi også tilbyde vedligeholdelsesfri glas, hvilket er den optimale løsning for f.eks. utilgængelige glaspartier. Teknologien gør det muligt for vinduesglas at vedligeholde sig selv ved hjælp af solens stråler.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top