fbpx

ALGERENS

Med algebehandling forlænger du tagets levetid og mos og alger forsvinder

Algerens
Algerens

Pris: Algerens og Tagrens: 995 kr. inkl. moms

Prisen gælder for tag op til 250m2. Tag kontakt her eller book en opringning her på siden.

Vi har mere end 26 års erfaring indenfor rengøring af tage. Vores erfaring dækker over både algerens og tagrens. Kvaliteten af vores arbejde er en sag, som vi ikke går på kompromis med. Når du vælger at bruge vores ekspertise til at rengøre dit tag, skal du ikke tænke på alger, skidt og smuds i lang tid. Vores erfaring garanterer dig et flot stykke arbejde, så dit hus og tag vil fremstå næsten som nyt.

Lyder det fristende? Book en opringning nedenfor og hør om mulighederne for algerens/tagrens. Vi kommer inden 14 dage efter din henvendelse og gør dit tag og/eller facade fuldstændig algefri.

 

Sådan foregår vores algerens/tagrens

Når du henvender dig til Aros Facaderens, kommer vi hurtigt hjem til dig og ser opgaven an. Du fortæller os om arbejdets omfang, og derefter går vi straks i gang med at rense dit tag eller din facade for alger og skidt.

Aros Facaderens’ algerens og tagrens består af et miljøgodkendt skum, som varmes op og desinficerer overfladen. Skummet dræber algerne og får rødderne til at slippe overfladen. Herefter skyller regnen dem væk. Behandlingen har en utrolig rensende effekt, som får overfladen – dit tag eller din facade – til at fremstå flottere. Vi sikrer dig en miljøvenlig løsning, eftersom vi benytter det eneste produkt, som har opnået miljøministeriets godkendelse til brug i naturen.

+26 Års erfaring ✔️

Algerne vælter frem

Alger har rigtig gode betingelser i det danske klima. Fugtigheden og temperaturen i Danmark fremskynder algevæksten på facader og tage, hvilket hurtigt giver et ærgerligt udtryk til bygningen. Specielt bygninger og huse på landet er hårdt ramt af alger, fordi næringsstoffer i luften – som kommer fra gyllespredning og andre landbrugsaktiviteter – er med til at forstærke algevæksten. Derfor er det hensigtsmæssigt, at få lavet en forebyggende algerens/tagrens.

Vi – Aros Facaderens – har fundet den perfekte algerens/tagrens til din bygning og dit tag. Vores algerens er økonomisk fornuftig og giver samtidig et imponerende flot resultat. Når vi har været forbi med vores algerens, sørger den næste regnskylle for at vaske alger og skidt væk fra overfladen igen. Og det er altså uden at gøre skade på miljøet.

Aros Facaderens behandler for alger og mos i hele landet med faste intervaller, typisk en gang årligt. Vi udfører algerens for private husejere, erhvervsvirksomheder, kommuner og boligforeninger.

 

Professionel tagrens

Hvorfor skifte tag når det gamle kan blive som nyt igen?

Med professionel tagrens og imprægnering fra Aros Facaderens får du renset dit tag i dybden. Rensningen frisker tagets oprindelige farve op, og den efterfølgende imprægnering sørger for at overfladen bliver smudsafvisende. Behandlingen har ydermere den effekt, at regn ikke kan trænge ind i taget. Det er vigtigt at opretholde en flot facade og tagkonstruktion, da det kan forhøje ejendommens værdi.

 

Et godt råd til dig

Få dine alge- og mosramte områder behandlet med desinficerende skum en gang årligt. På lang sigt vil behandlingen spare dig penge, idet algerne og mosset ikke kan nå at tage fat i overfladen efter denne form for algerens/tagrens. Hos Aros Facaderens har vi over 26 års erfaring med algerens af mange forskellige overflader, og kan derfor garantere et tilfredsstillende resultat.