Bådservice

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Hvorfor skal du vælge vores bådservice?

Som bådejer ved man, at der skal afses en god mængde tid til vedligehold. For nogle er det en del af charmen ved at eje en båd at skulle gøre den klar til endnu en sæson på havet. For andre er det surt slid, der bare skal overstås, så man igen kan høre bølgeslagene mod båden, og nyde de skønne sejlture og oplevelser på havet.

Aros Facaderens har over tyve års erfaring i bådservice, og vi tilbyder professionel bådservice til skarpe priser. Du kan trygt overlade ansvaret for at din båd er serviceret og sejlklar til os. Uanset om du har brug for kemisk afrensning af bundmaling, bundmaling og primer, polering, eller noget helt fjerde, så er det Aros Facaderens, du skal have fat i, når det kommer til alle aspekter af bådservice.  

​Ved at overlade bådservice til Aros Facaderens, frigør du en masse tid, så du blot skal koncentrere dig om den sjove del: nemlig turene på havet. Vi varetager og servicerer din båd, som var det vores egen, og du får en professionel løsning, der sikrer din båds levetid.

Vores erfaring siger, at mange kunder forhandler priser og finder forskellige folk til de mange opgaver inden for bådservice. Ofte ender disse kunder dog med at ryste på hovedet, fordi budgettet skrider og arbejdskraften ikke lever op til det forventede.

Med en løsning på bådservice fra Aros Facaderens slipper du for at skulle have en masse forskellige aktører på banen i forhold til din båd. Hos os kan du samle alt vedrørende bådservice under én fane, og dermed også have ro i maven i og med at du ved hvem der foretager din bådservice. Vi er i øjenhøjde med dig, og prioriterer den gensidige dialog højt. Du får også en fast samlet pris, som du kan forholde dig til.

Aros Facaderens arbejder altid sammen med de bedste folk – som vi kan stå inde for. Vi kan formidle kontakten til netop de folk, som gør at du når i mål med entreprisen, med en god følelse.  

Baadservice_Aros_Facaderens
Afspil video

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Båd serviceordning

Der kan være store fordele i at lave en fast serviceordning til din båd. Du kan vide dig sikker på, at båden altid fremstår pæn og ren, frem for at skulle rekvirere vores bådservice hvert tredje eller femte år. Alle materialer holder længere, når de vedligeholdes korrekt og kontinuerligt. En bådserviceordning fra Aros Facaderens betyder at du, til en nedsat pris, får besøg af os på årlig basis, hvor vi udfører professionel bådservice.

Vi udfører disse opgaver

Selvom polering er blevet vores helt store niche, udfører vi også mange andre opgaver med samme omhu.

Bådservice_Aros_Facaderens

Historikken

Vi startede i 2007 med rengøring og polering af både på efterspørgsel fra Azimut Danmark, som søgte et pertentligt team til at klargøre deres yachts. Opgaven løste vi med succes. Vores baggrunde som henholdsvis møbelsnedker og overfladetekniker gjorde, at vi hurtigt fandt en arbejdsgang hvormed vi kunne levere et flot og tilfredsstillende resultat.

2011 Kursus på Azimut Italy

På kursus på Azimut fabrikken i Italien, har vi gennemgået alle de opgaver, som klargøring og bådservice indebærer – under kyndig vejledning fra Azimuts egne folk. På kurset fik vi grundigt indblik i materialer og opbygning af deres både.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll til toppen