Erhverv

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Fordelen ved erhvervsservice

Hos Aros Facaderens stopper vi ikke før resultatet er perfekt. Det kræver stor kendskab til teknikker samt kemi. 
Det er denne facade med Søsten, nede ved Blue Ocean Robotics  i Odense, et godt billede på. Mange ville være godt tilfreds efter første afrensning af denne facade, men ikke hos os ved Aros Facaderens. Vi ved hvordan resultatet kan blive og i dialog med kunden går vi efter det bedste resultat. 
 
1

Facaden var hårdt ramt af sod og alger. 

2

Efter en grundig rensning med skånsom behandling og med 90 grader varmt vand, er facaden blevet desinficeret og er helt ren. Men den har tydelige mørke skygger på hele facaden. 

3

Her vil mange sige til kunden, at facaden ikke kan blive pænere, og det må kunden så leve med. Men en efterfølgende kemisk behandling og skylning er det et helt andet udtryk man får.. 

Skal vi samarbejde?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top