Facaderens Aalborg

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Facaderens Aalborg og omegn

Alger og mos trækker masser af næring til sig, og har nærmest perfekte vækstforhold i det fugtige danske klima, og det tærer bl.a. på huse, bygninger og facader. Sådanne angreb får ikke alene facaden til at se mat og misligholdt ud, det vil også på et tidspunkt have en skadelig indvirkning på bygningens konstruktioner idet alger og mos er vandholdige, og opererer som en stor svamp inde i husets konstruktion. I de kolde frostgrader om vinteren udvider algerødderne sig, og kan, i de værste tilfælde, medføre frostsprængninger inde i hulmuren.  

Men der er heldigvis måder at bekæmpe disse gevækster, der dukker frem som grønne, gullige og mørke plamager på facader og murværk. Har man ikke erfaring med eller kendskab til hvordan man fjerner disse belægninger, så er det besværligt selv at bekæmpe disse angreb, så resultatet bliver holdbart og problemet vil nærmest altid vende tilbage efter en kortere periode.

Aros Facaderens har over 25 års erfaring inden for effektiv facaderens Aalborg og omegn. I løbet af årene har vi finjusteret vores metoder og teknikker, og følger naturligvis stadig udviklingen på markedet tæt, så vi altid er fuldt opdateret på de nyeste produkter og behandlingsmetoder inden for facaderens. Ønsker du at komme problemerne med belægninger, alger og mos til livs en gang for alle, så anbefaler vi en professionel løsning med facaderens. Vi behandler stort set alle overflader, der er ramt af belægninger, som f.eks. fliser, beton, travertin, terrazzo, natursten og granit.

Glasfacader og glaspartier kan ligeledes blive ramt af belægninger, der ikke lader sig fjerne af vinduespudsningen. Disse belægninger kan f.eks. være flyverust, manganstøv eller kalk på ruderne, som kan være virkelig svær at fjerne uden de rigtige materialer og teknikker. Aros Facaderens giver dine glasfacader fornyet glans og klarhed via en effektiv og skånsom metode med polering og finslibning.

Aros_Facaderens_AarhusAros_Facaderens_Aarhus_Effekt_af_facaderens

Med brug af de nyeste teknologier kan vi også tilbyde vedligeholdelsesfri glas, hvilket er den optimale løsning for f.eks. utilgængelige glaspartier. Teknologien gør det muligt for vinduesglas at vedligeholde sig selv ved hjælp af solens stråler.

Med vores facaderens Aalborg løsning får du en behandling, der er effektiv og skånsom på samme tid, og du er garanteret at alle miljø- og lovkrav samt grænseværdier med hensyn til anvendelse af kemikalier, er overholdt. Aros Facaderens går ikke på kompromis med den miljøvenlige og bæredygtige løsning.

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Facaderens serviceordning

Der kan være store fordele i at lave en fast serviceordning på facaderens Aalborg til netop din facade. Med en serviceordning er du sikker på at facaden altid fremstår pæn og ren, og med en serviceordning hos os giver vi dig 12 års garanti på holdbarheden af vores facaderensløsning, så længe serviceintervallerne overholdes i hele garantiperioden.

Alle materialer holder længere, når de vedligeholdes korrekt og kontinuerligt. En serviceordning fra Aros Facaderens betyder at vi, til en samlet nedsat pris, aflægger dig et årligt servicebesøg, hvor vi går din facade efter og udfører professionel facaderens. Du kan kort sagt glæde dig over at være fri for at skulle se på facader, der er dækket af ildesete belægninger og misfarvninger.

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Kontakt Aros Facadernes for facaderens Aalborg

Har din facade behov for professionel facaderens?

Eller har du brug for vejledning eller spørgsmål omkring vores løsninger? Hos Aros Facaderens er vi altid klar med kvalificeret vejledning og et godt tilbud på facaderens Aalborg. Hos os møder du ikke standardløsninger – vi vurderer hver enkelt opgave egenhændigt, da det er vores erfaring at forskellighederne i facaders materialer og konstruktion, kræver tilpassede løsninger og behandlingsmetoder. Vi kommer gerne ud og inspicerer din facade, inden vi giver et tilbud på facaderens Aalborg.

Kontakt Aros Facaderens allerede i dag på tlf. 21 62 16 25. Vi har åbent alle hverdage kl. 08-16. Du kan også skrive til os på jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.  

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top