Facaderens Skanderborg

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Vores behandlinger indeholder ikke Benzalkoniumchlorid.

Fordele ved vores facaderens i Skanderborg

Facaden på en bygning er det allerførste, folk ser, når de ankommer. Uanset om der er tale om dit private hjem eller din virksomhed, bliver forhåndsindtrykket bare bedst, når facaden står skarpt – uden alger, mos, belægninger eller generelle misfarvninger. Med tiden og i kraft af påvirkning fra det danske vejr vil alle typer af bygninger komme til at se slidte ud og få brug for en opfriskning, men når der er tale om alger og mos, er det kosmetiske aspekt langt fra det eneste, du skal forholde dig til.

Det er nemlig også direkte skadeligt for facaden, hvis den er begroet med alger, mos eller andre belægninger, og derfor får du her flere gode grunde til at prioritere en facaderens i Skanderborg til dit hjem eller din virksomhed. Først og fremmest er alger skadelige for din bygning, fordi de fungerer som en svamp. De suger nemlig fugt til sig og lader den sive ind i den facade, de sidder på. Fugt i facaden kan føre til frostsprængninger og revner, som både er ødelæggende og grimme at se på. Derudover er alger og flisepest svære at komme af med og holde væk fra facaderne. Med en professionel skånsom facaderens i Skanderborg bliver du fri for algerne én gang for alle. En facaderens frisker dermed også din bygning op og gør den ny og flot at se på igen.

Facaderens
Afspil video

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Få en serviceordning på facaderens i Skanderborg

Har du først prioriteret en facaderens af dine mursten eller din facade, kommer du næppe til at spare på det område igen. Resultatet ses hurtigt, og visheden om, at din facade er beskyttet korrekt de næste år, giver ro i sindet. Her hos Aros Facaderens tilbyder vi derfor også en fordelagtig serviceordning på facaderens i Skanderborg. Med vores serviceordning får du besøg af os en gang om året, hvor vi udfører effektiv og professionel facaderens af dine mursten eller din facade. Din facade kommer til at fremstå pæn og ren til hver en tid, og du har gjort dit for at sikre din facade mod fremtidige frostsprængninger som følge af alge- eller mosangreb.

En anden fordel ved serviceordningen er, at du får det optimale ud af de materialer, vi bruger på din facade. Alle materialerne holder nemlig længere, når vedligeholdelsen sker kontinuerligt og korrekt. Dermed maksimeres dit udbytte af vores facaderens i Skanderborg, og serviceordningen kan samtidig også spare dig for unødige udgifter på sigt. Er du interesseret i at høre mere om en serviceordning hos Aros Facaderens i Skanderborg, er du altid velkommen til at kontakte os.

Aros_Facaderens_erhvervsserviceEfter_facaderens_kemisk_behandling

Imprægnering beskytter facaden mod skader

Når du har besluttet dig for at booke en facaderens i Skanderborg, giver det rigtig god mening at få facaden imprægneret efterfølgende. Dermed er du nemlig sikret, at du får mest muligt ud af rensningsarbejdet, og samtidig forebygger du også evt. problemer. Da imprægneringen fungerer vandafvisende, beskytter den effektivt mod frostskader og -sprængninger, og den forhindrer samtidig fugt og snavs i at trænge ind i din facade. Den imprægnering, vi bruger, har tilmed også en selvrensende effekt, og det er med til at sikre dig det bedst mulige resultat.

I det lange løb betyder det, at du spare penge på vedligeholdelse af din facade, og der er således flere argumenter for at investere i professionel facaderens i Skanderborg. Husk derfor at få en imprægnering med, når du investerer i en facaderens af dine mursten, din facade eller dine fliser hos Aros Facaderens i Skanderborg.

Hvorfor skal du vælge Aros Facaderens?

Hos Aros Facaderens er vi de helt rigtige til at foretage professionel facaderens i Skanderborg og omegn, og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest har vi mange års erfaring med overfladebehandling af alle typer af facader, og det har stor betydning for den facaderens vi tilbyder i Skanderborg. Vi har en komplet viden om materialer og teknikker, og gennem tiden har vi endda videreudviklet på metoderne til at få vores behandlinger til at holde i længere tid. Det gør, at vi står enormt stærkt og er i stand til at tilbyde dig en både effektiv og holdbar løsning.

Vi tilbyder facaderens af mursten, fliser, beton, natursten, granit, terrazzo, travertin og glas, og vi justerer altid vores ressourcer i forhold til hver enkelt opgave. Det giver desuden sig selv, at vi overholder alle retningslinjer for støj, støv og lignende, så vores service er til mindst mulig gene for dig og dine naboer. Vores professionelle team står altid klar til at give din facade den helt store tur og beskytte den mod det danske vejr – uanset hvor i landet du bor eller har virksomhed. Vores service er nemlig landsdækkende, og vi tilbyder dermed både facaderens i Skanderborg og mange andre byer rundt om i landet.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top