Facaderensning

Vi har stor erfaring inden for facaderensning – bl.a. vindmøller, broer og meget mere siden 1995

Facaderensning før/efter billede
Facaderensning før/efter billede mobil

Facaderens

En facaderens frisker din bygning – din facade – op. Alger og mos forekommer hyppigt i det danske klima, især på nordvendte facader og overflader. Alge- og mosbelægning ses som grønne, mørke, gulige og hvide pletter på facaden.

Din bygning er dit udstillingsvindue til verden. Uanset om det er privat eller erhvervsmæssig bebyggelse. Derfor er det ekstra kedeligt, hvis din bygning rammes af alge- og mosbelægninger, som kan give et dårligt indtryk af dig eller din virksomhed.

Hvis du ønsker en ren og pæn facade, som kan give et godt indtryk udadtil, kan vi hos Aros Facaderens helt sikkert hjælpe dig.

 

Alger er skadelige

Det er ikke blot for et syns skyld, at du skal vælge en facaderens. Et algeangreb er også skadeligt for bygningen, idet algerne fungerer som en stor svamp, der kan lade fugt sive ind i hulmuren. Derudover betyder algerne også en større risiko for frostsprængninger, fordi algerødderne trænger ind i facaden, og under frostvejr udvider sig, hvilket kan føre til seriøse frostsprængninger.

 

Hvorfor skal du vælge Aros Facaderens?

Vi har hos Aros Facaderens mere end 26 års erfaring med afrensning og overfladebehandling af alle typer facader. Det er vores erfaring, at viden om materialer og teknikker er altafgørende for en vellykket facaderens. Vi har gennem tiderne udviklet professionelle og innovative metoder til at få afrensningen til at holde i længere tid.

Aros Facaderens tilbyder dig den kompetente rådgivning der skal til, for at din facade bliver renset bedst og mest skånsomt. Vi samarbejder med både arkitekter og erfarne bygningsrådgivere, og konsulterer dem altid inden vi begynder på en anderledes eller specielt krævende opgave. Det er uhyre vigtigt, at der altid tages hensyn til nuancerne (materialer, stilarter osv.) i de forskellige sager, således at vi kan vælge den optimale afrensningsmetode til hver enkelt opgave. Erfaring og professionalisme er derfor nødvendigt for et flot og holdbart resultat.

Vi vælger den optimale facaderensning ud fra nuancerne og forudsætningerne i opgaven, og benytter en af følgende rensemetoder: Højtryksspuling, hedvandsrensning, damprensning, vandsivning, sandblæsning våd eller tør, jos afrensning, spungeblasting, isblæsning, ultrahøjtryk, eller RO lavtryksvask.

Vores mangeårige erfaring med facaderens dækker følgende materialer: Stålplader, beton, søsten, mursten og tegn (som er vores speciale), travertin, terrazzo, træ, natursten, glas og mange flere.

 

Fordele ved facaderens fra os

  • Vi tilbyder markedets bedste løsninger inden for facaderensning.
  • Vi har styr på materialerne og hvad de hensyn der skal tages.
  • Vi er økonomibevidste og værner om miljøet: vi bruger kun de nødvendige ressourcer, og justerer dette til hver enkelt opgave.
  • Vi overholder naturligvis retningslinjerne for støv, støj, adgangsforhold og deslige.

Glasfacader

De fleste mennesker tænker ikke over, at glas også kan angribes af forskellige former for grimme belægninger, som ikke just kan fjernes af vinduespudseren. Du kan opleve flyverust, manganstøv eller kalk på ruderne, som kan være virkelig svær for menigmand at fjerne. Men glasfacader kan få fornyet glans med polering og finslibning.

Aros Facaderens har specialiseret sig i at polere glas op til højglans igen. Med det rigtige udstyr er vi i stand til at gøre glasset pænt og klart, i stedet for at udskifte det. Med brug af de nyeste teknologier kan vi også tilbyde vedligeholdelsesfri glas, hvilket er den optimale løsning for f.eks. utilgængelige glaspartier. Teknologien gør det muligt for vinduesglas at vedligeholde sig selv ved hjælp af solens stråler.

+26 Års erfaring ✔️

Facaderens som serviceordning

Der kan være store fordele i at lave en fast serviceordning til din facade. Du kan vide dig sikker på, at facaden altid fremstår pæn og ren, frem for at skulle rekvirere en facaderens hvert tredje eller femte år. Alle materialer holder længere, når de vedligeholdes korrekt og kontinuerligt. En serviceordning fra Aros Facaderens betyder at du, til en nedsat pris, får besøg af os på årlig basis, hvor vi udfører en professionel rensning af din facade.