Fliserens Aalborg

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Fliserens Aalborg og omegn

Korrosion, misfarvning, alger og mos på fliserne opstår før eller siden, og kan være til stor gene – ikke alene for det blotte øje, men på sigt kan de vandholdige alger og klynger af mos skabe endnu større problemer. De vand- og fugtholdige alger og mos kan afstedkomme fugtskader i fundamenter og konstruktioner, og i grelle tilfælde sågar frostsprængninger.

Men der er midler til at forhindre at det går så galt. Aros Facaderens tilbyder professionel fliserens Aalborg og omegn, og vi har over 25 års erfaring i branchen. Før- og efterbillederne her på siden taler sit eget tydelige sprog, når vi taler om effekt af vores fliserens. Det virker og med den afsluttende imprægnering, som kan tilkøbes særskilt, er du garanteret fliser der er vandafvisende i op til 12 år. Der er strikse krav med hensyn til anvendelse af kemikalier, og det kan være svært at navigere rundt i for den almene forbruger. Vi har tjek på alle lovkrav og miljøgodkendelser i henhold til brug af kemikalier, når det kommer til fliserens og øvrig overfladebehandling.  

Foruden fliser tilbyder vi også løsninger på rens og overfladebehandling af bl.a. tage, facader, træterrasser, beton, travertin, terrazzo, natursten og granit.

Aros_Facaderens_fliserAros_Facaderens_fliser

Fliserens Aalborg hos Aros Facaderens – et effektivt forløb

Vi tilbyder at opmåle dine fliser ganske gratis, så vi får den bedste forudsætning for at vejlede dig i forhold til den bedst mulige løsning på fliserens Aalborg og omegn. Når vi har foretaget opmålingen, kan vi samtidig give dig en nøjagtig pris på fliserens. Vi har fokus på kundeservice og kundetilfredshed, og hvis du ønsker det, kan vi udføre en gratis prøverens på et mindre, afgrænset areal af dine fliser, så du ved selvsyn kan se effekten af vores fliserens.   

Selve fliserensningen foregår ved damprensning med 90 grader varmt vand, der i vores rensekasse opnår en dampeffekt. Dette er bevist den mest skånsomme fliserens på markedet. Den høje vandtemperatur tager samtidig livet af alger og mos.

Aros Facaderens’ imprægnering holder dine fliser vandafvisende i op til 12 år! Imprægnering kan tilkøbes særskilt, og dette anbefaler vi altid, i og med at behandlingen hærder og forlænger fliserensbehandlingen og giver en ekstra flot finish på dine nyrensede fliser.

Efter 24 timer er imprægneringen tør og gennemhærdet, og der kan herefter strøes fugesand mellem fliserne. Dette arbejde kan du som kunde godt selv klare, men du kan også for en merpris, bede os om at gøre det. Vi bruger altid Danfugesand, der sikrer en nem fejning og samtidig har denne type sand ukrudtshæmmende egenskaber.

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Serviceordning fliserens Aalborg og omegn

En lukrativ serviceordning på fliserens Aalborg sikrer dig mange fordele, besparelser (både økonomisk og tidsmæssigt) og du behøver ikke bekymre dig om hvornår du burde få dine fliser renset næste gang. En serviceordning hos Aros Facaderens gør at du en gang for alle slipper for at skulle se på misfarvede og alge- og mosbegroede fliser.

Vi holder dine fliser flotte og indbydende med vores faste årlige servicebesøg, hvor vi går dine flisearealer igennem og behandler og renser efter behov. Det er din garanti for lang levetid på fliserne og øget holdbarhed. Samtidig undgår du også risikoen for fugtangreb og skader i fundamenter og sokler. Vores behandlings- og rensningsmetoder er samtidig skånsomme overfor miljøet og overholder alle grænseværdier i forhold til brug af kemikalier. Aros Facaderens aflægger dig ét servicebesøg årligt hvor vi inspicerer og renser dine fliser – naturligvis til en skarp, nedsat pris!

Vi sørger selv for at de årlige serviceintervaller overholdes – det behøver du ikke bekymre dig om. Du vil blive kontaktet med hensyn til hvilket tidspunkt, der passer dig bedst i forhold til serviceeftersynet. Resten ordner vi.

En serviceordning hos Aros Facaderens giver dig kort sagt flotte og velbehandlede fliser året rundt.

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Kontakt Aros Facadernes for fliserens Aalborg og omegn

Skal vi give dig et drøngodt tilbud på fliserens Aalborg, eller måske på en fast serviceordning?

Kontakt Jacob eller Dani hos Aros Facaderens allerede i dag på enten tlf. 23 46 76 12 eller 21 62 16 25. Du kan også skrive til os på jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.   

Vi glæder os til at komme på besøg hos dig og dine fliser.

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top