Fliserens Esbjerg

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Træt af alger og mos på fliserne?

Aros Facaderens tilbyder professionel og effektiv fliserens Esbjerg og omegn.

Uanset om der er tale om et udendørsareal ved en privat bopæl eller ved en virksomhed, så er et indbydende førstehåndsindtryk noget mange sætter pris på. Flisearealer, der er belagt med mos, alger, gule pletter og misfarvninger, er ikke noget der pynter på dine udendørs arealer.

Desuden er vandholdige alger og mos ikke noget, der er godt for dine fliser – tværtimod. Fugten trænger ned i fliserne, og i de kolde vinterperioder kan fugten i yderste konsekvens forårsage frostsprængninger. Faktisk er det ikke kun dine fliser, der kan blive genstand for frostsprængninger. Fugt og væde fra f.eks. mos og alger kan også sætte sig i bygningers fundament, og afstedkomme problemer der.

Så mos, alger, flisepest og misfarvninger er altså ikke kun et kosmetisk problem, men kan potentielt blive en dyr fornøjelse, hvis først fugten og frostsprængningerne tager fat.

Aros_Facaderens_fliserAros_Facaderens_fliser

Sig farvel til flisepest og alger med professionel fliserens Esbjerg

Heldigvis er der metoder, der kan afhjælpe problemerne inden de bliver alvorlige. Aros Facaderens har næsten 30 års erfaring i professionel fliserens, og vi har ved selvsyn set resultatet af vores fliserens på selv hårdt angrebne og ”trætte” fliser.

Vi udfører fliserens i hele Esbjerg og omegn, og vi udfører gerne en gratis testrens af et udsnit af dine fliser, så du kan få en fornemmelse af det færdige resultat. Med professionel fliserens Esbjerg, får dine fliser nyt liv og levetiden på fliserne forlænges betragteligt. Desuden er professionel fliserens billigere end at skulle til at lægge helt nye fliser. 

Vores mange år i branchen har lært os at ikke to flisearealer er ens, og derfor vurderer vi også hver enkelt opgave inden for fliserens esbjerg nøje, så vi kan give dine udendørs fliser den helt rigtige behandling med fliserens.  

Vi kører i hele Esbjerg og omegn – book en tid til et besøg fra Aros Facaderens og et uforpligtende tilbud på fliserens esbjerg allerede i dag! Vi kommer gerne ud og opmåler dine flisearealer, og giver dig et uforpligtende prisoverslag.    

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

12 års garanti på fliserens Esbjerg og omegn med serviceordning

Hos Aros Facaderens tilbyder vi alle vores kunder at få en serviceordning med rabat, hvor vi hvert år aflægger dig et servicebesøg, hvor vi inspicerer og algebehandler dine fliser, så de altid fremstår pæne og rene.

Derved behøver du ikke længere bekymre dig om alger og mos – vi klarer det hele. En serviceordning hos Aros Facaderens gør at du en gang for alle slipper for at skulle se på misfarvede og alge- og mosbegroede fliser.

Har I fået udført en fliserens af Aros Facaderens med efterfølgende imprægnering giver vi hele 12 års garanti på behandlingen. Garantien betinges af at I har en ajourført serviceordning hos os, der overholdes i hele den 12-årige garantiperiode.

Imprægnering er et særskilt tilkøb, som vi altid anbefaler, da det hærder og forlænger fliserensbehandlingen, og giver en ekstra flot finish til dine nyrensede fliser. Aros Facaderens’ imprægnering holder dine fliser vandafvisende i op til 12 år.  

Aros Facaderens - vi tager højde for miljøet

Mange af de kemiske blandinger til fliserens, som man kan købe i byggemarkeder og lignende, er ikke alle godkendt i forhold til de strikse lovkrav og grænseværdier, der foreligger ved anvendelse af kemikalier. Aros Facaderens’ professionelle produkter overholder alle lovkrav og grænseværdier, og du kan samtidig glæde dig over at vores produkter er skånsomme overfor miljø og natur.

Den skånsomme behandling har dog ikke indflydelse på effekten og holdbarheden af fliserensbehandlingen, som vil få alge- og mosramte fliser til at se nye og flotte ud på ny.

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Book tid til fliserens Esbjerg og omegn fra Aros Facaderens

Trænger dine fliser til rensning? Eller vil du vide mere om en eller flere af vores andre løsninger? Hos Aros Facaderens er vi altid klar med kvalificeret vejledning og et godt tilbud på fliserens Esbjerg.

Kontakt Aros Facaderens allerede i dag på tlf. 21 62 16 25 eller 23 46 76 12. Vi har åbent alle hverdage kl. 08-16. Du kan også skrive til enten Jacob eller Dani på henholdsvis jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.   

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top