Fliserens Fyn

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Professionel fliserens i Odense og på resten af Fyn

Det danske klima kan være hård kost for ethvert fliseareal, og mange flisearealer kan udvikle sig til en ”torn i øjet” på mange husejere, når alger, mos, misfarvninger og korrosion har taget herredømmet over dine fliser.

Heldigvis er der metoder, der kan gøre dine fliser flotte på ny. Og her taler vi ikke om du skal ud ofre en stor udgiftspost på nye fliser.

Aros Facaderens tilbyder professionel og skånsom fliserens fyn af alle typer udendørs fliser, og vi garanterer et tilfredsstillende resultatet. Vi aflægger dig gerne et uforpligtende besøg, hvor vi opmåler dine flisearealer, vurderer hvilken type fliserens, der skal anvendes og giver dig en nøjagtig pris på fliserens fyn af dine flisearealer. Vi udfører også gerne en gratis testrens på et mindre areal, så du har mulighed for at se effekten af vores professionelle fliserens.

Vi kører over hele Fyn – book en tid til et besøg fra Aros Facaderens og et uforpligtende tilbud på fliserens fyn allerede i dag!

Modsat hvad mange tror, er det ikke kun et kosmetisk problem, når fliser angribes af mos, alger eller flisepest. Mos og alger er vandholdige, og kan potentielt forårsage fugt i bygninger og huses fundamenter. Ydermere kan vædetunge plamager af mos og alger udvide sig i løbet af vinterens frostvejr, og i yderste konsekvens afstedkomme frostsprængninger.

Aros_Facaderens_fliserAros_Facaderens_fliser

Fliserens fra Aros Facaderens - en langtidsholdbar og miljørigtig løsning

Med næsten 30 års erfaring inden for fliserens, har vi helt styr på alle aspekter, der er forbundet med fliserens. Når du vælger en løsning på fliserens fyn fra Aros Facaderens, kan du samtidig være sikker på at alle lovkrav og grænseværdier for anvendelse af kemikalier er overholdt, og vi anvender kun produkter i vores fliserens, der er skånsomme og miljøvenlige. F.eks. indeholder vores behandlinger ikke benzalkoniumchlorid, som selv i små mængder kan gøre skade på naturen, søer og vandløb.

Til trods for at vi overholder samtlige lovkrav og regulativer vedrørende fliserens, så er der tale om en behandling, der ikke er mindre effektfuld. Vores fliserens er, foruden dens skånsomme kvaliteter, en både effektiv og langtidsholdbar løsning, som forlænger levetiden på dine flisearealer betragteligt.

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

12 års garanti på fliserens Fyn med serviceordning

Hos Aros Facaderens tilbyder vi alle vores kunder at få en lukrativ serviceordning med rabat, hvor vi årligt aflægger dig et servicebesøg, hvor vi inspicerer og algebehandler dine fliser, så de altid fremstår pæne og rene.

Derved behøver du ikke længere bekymre dig om alger og mos – vi klarer det hele. En serviceordning hos Aros Facaderens gør at du en gang for alle slipper for at skulle se på misfarvede og alge- og mosbegroede fliser.

Har I fået udført en fliserens af Aros Facaderens med efterfølgende imprægnering giver vi hele 12 års garanti på at fliserne forbliver i flot stand. Garantien betinges af at I har en ajourført serviceordning hos os, der overholdes i hele den 12-årige garantiperiode.

Fliserens i tre effektive stadier

En samlet løsning på fliserens fyn udføres i tre stadier: fliserens, algerens og imprægnering. Imprægnering er et særskilt tilkøb, som vi altid anbefaler, da det hærder og forlænger fliserensbehandlingen, og giver en ekstra flot finish til dine nyrensede fliser.

Opmåling

Vi opmåler dine fliser ganske gratis, så vi får den bedste forudsætning for at vejlede dig i forhold til den bedst mulige løsning på fliserens. I samme instans kan vi give dig en eksakt pris på behandling med fliserens. Som en ekstra service tilbyder vi også at foretage en gratis testrens på et mindre areal, så du kan se effekten af vores fliserens.  

Fliserens

Damprensning med 90 grader varmt vand, der i vores rensekasse opnår en dampeffekt. Dette sikrer den mest skånsomme fliserens, der findes på markedet. Den høje vandtemperatur tager samtidig livet af alger og mos.

Imprægnering

Aros Facaderens’ imprægnering holder dine fliser vandafvisende i op til 12 år! Med os som samarbejdspartner, er du sikker på at dine fliser vil blive behandlet med topprodukter inden for imprægnering.

Udlægning af sand

Efter 24 timer er imprægneringen tør og gennemhærdet, og der kan dermed lægges sand ud i de rensede fuger mellem stenene. Dette arbejde kan du som kunde godt selv klare, men du kan også for en merpris, bede os om at gøre det. Vi bruger altid Danfugesand, der sikrer en nem fejning og samtidig har denne type sand ukrudtshæmmende egenskaber.

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Book tid til fliserens fyn fra Aros Facaderens

Trænger dine fliser til rensning eller vil du vide mere om en eller flere af voresløsninger? Hos Aros Facaderens er vi altid klar med kvalificeret vejledning og et godt tilbud på fliserens Fyn. Vi tilpasser fliserensbehandlingen efter den enkelte opgave, da vores erfaring fortæller os, at ikke to sæt flisearealer er ens.

Kontakt Aros Facaderens allerede i dag på tlf. 21 62 16 25 eller 23 46 76 12. Vi har åbent alle hverdage kl. 08-16. Du kan også skrive til enten Jacob eller Dani på henholdsvis jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.   

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top