Fliserens Holstebro

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Aros Facaderens tilbyder professionel fliserens Holstebro og omegn

Er du træt af at kigge på fliser, der er belagt med hvidgullige belægninger, mos og alger? Mange tænker at hvis først fliserne er er godt sølet ind i grønne plamager og måske endda angrebet af flisepest, så er det nærmest umuligt at få dem til at se præsentable ud igen. Alger, mos, belægninger og flisepest er særdeles genstridigt at bekæmpe, det er ingen hemmelighed, og i rigtig mange tilfælde vil det som oftest vende tilbage efter en periode.

Med Aros Facaderens’ professionelle metoder til effektiv rens af flisearealer, så kan gamle fliser blive genoplivet og igen indbyde til mange hyggelige sommeraftener på terrassen, i gårdhaven eller du kan glæde dig over at indkørslen igen er fri for beskæmmende utøj på fliserne.

Vi beder dig ikke om at tage vores ord for gode varer – der er nemlig handling bag vores udtalelser. Aros Facaderens tilbyder en gratis prøverens af et mindre fliseareal på din bopæl, så du kan se effekten af vores behandling kontra fliseområderne hvor alger, mos og andre belægninger har frit spil. Vi har gjort livet surt og vækstbetingelserne besværlige for svimlende meget mos og mange algerødder i vores snart 30 år i branchen. I forbindelse med den føromtalte testrens opmåler vi også dine flisearealer, og giver dig et uforpligtende tilbud på behandling og fliserens. Aros Facaderens kører ud og tilbyder fliserens Holstebro og omegn, faktisk kører vi over hele Jylland.

Aros_Facaderens_fliserAros_Facaderens_fliser

Undgå at fugten tager magten – book tid til professionel fliserens Holstebro

Vi ved alle sammen at det danske vejr og klima er berømt og berygtet for fugt og regn i efterårsmånederne, og når frosten sætter ind, har fugtplagede områder gunstige betingelser for at skabe ravage.

Alle der har et eller flere områder, der er belagt med fliser, ved at de som regel skifter farve med tiden og bliver grønne pga. mos, alger og belægninger. Det er ganske enkelt forholdene i det danske klima. Problemet med alger og mos i fliser, er at regn og nedbør i løbet af efteråret, skaber store mængder fugt i klyngerne af mos og i algerødderne. Når kulden og frosten så sætter ind, vil de vandholdige algerødder udvide sig, og det kan afstedkomme frostskader og frostsprængninger i ikke alene fliserne, men også i fundamenter i omkringliggende fundamenter på huse og i bygninger.

Ved at få udført professionel fliserens inden fugten tager overhånd, betyder altså at du forebygger flere alvorlige problemer. Hvis fugten først tager fat i sokler og bygningskonstruktioner, så vil man hurtigt komme til at stå med en rigtig dyr reparation. Får du udført fliserens i tide undgår du disse problemer.  

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Aros Facaderens – fokus på miljø og natur med fliserens Holstebro

Samtlige produkter vi anvender i vores fliserensbehandling overholder alle restriktioner og regulativer i forhold til anvendelse af kemikalier.

Med Aros Facaderens’ professionelle løsning på fliserens Holstebro får du en behandling, der både er skånsom, effektiv, langtidsholdbar, miljørigtig og bæredygtig.  

Aros_Facaderens_Om_os

12 års garanti på fliserens Holstebro med serviceordning

Hos Aros Facaderens tilbyder vi alle vores kunder at få en eksklusiv serviceordning med rabat, hvor vi årligt aflægger dig et servicebesøg, hvor vi inspicerer og algebehandler dine fliser, så de altid fremstår pæne og rene.

Slip for at bekymre dig om alger, mos og belægninger på fliserne – det holder vi væk. En serviceordning på fliserens Holstebro sikrer dig mange fordele, og du behøver ikke bekymre dig om hvornår du burde få dine fliser renset næste gang. En serviceordning hos Aros Facaderens gør at du en gang for alle slipper for at skulle se på misfarvede og alge- og mosbegroede fliser, eller behøver bekymre dig om potentielle fugtskader i fundamenter forårsaget af flisearealer.

Har I fået udført en fliserens af Aros Facaderens med efterfølgende imprægnering giver vi hele 12 års garanti på at fliserne forbliver i flot stand. Garantien betinges af at I har en ajourført serviceordning hos os, der overholdes i hele garantiperioden.

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Kontakt Aros Facaderens for fliserens Holstebro

Trænger dine fliser til rensning eller har du spørgsmål til vores løsninger?

Hos Aros Facaderens er vi altid klar med kvalificeret vejledning og et godt tilbud på fliserens i Holstebro og omegn. Vi behandler hver enkelt opgave unikt, da ikke to sæt flisearealer er ens.

Kontakt Aros Facaderens allerede i dag på tlf. 21 62 16 25. Vi har åbent alle hverdage kl. 08-16. Du kan også skrive til os på jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.  

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top