Fliserens Hornslet

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Vores behandlinger indeholder ikke Benzalkoniumchlorid.

Markedets bedste fliserens i Hornslet

Hos Aros Facaderens har vi arbejdet med afrensning og overfladebehandling i snart 30 år. Det er derfor ikke uden grund, at vi føler, vi kan tilbyde nogle af markedets absolut bedste løsninger, når det kommer til alt fra algebehandling til fliserens. I løbet af årene har vi udviklet egne metoder og teknikker, som hjælper os med at komme succesfuldt i mål hver gang, vi er ude hos en kunde. Uanset om det gælder private eller erhverv, så tilbyder vi en professionel og holdbar afrensning, der udføres af specialister.

En del af vores kompetencesæt er vores indgående viden om materialer, som gør os i stand til at tage de rette hensyn for at beskytte overfladerne, som vi behandler. Derudover benytter vi et håndplukket udvalg af rensemidler, som er både effektive og skånsomme. Hos Aros Facaderens besidder vi den nødvendige erfaring og ekspertise, der skal til for at opnå et resultat, som både vi og vores kunder kan være tilfredse med. Det gør os i stand til at tilbyde professionel fliserens i Hornslet og mange andre danske byer.

Facaderens
Afspil video

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Fliserens i Hornslet med serviceordning

Alle jer med havefliser kender helt sikkert til problemet. Med årene bliver fliserne belagt med alger, mos, flisepest eller andre grimme belægninger, som er svære at komme til livs. Ikke nok med at de er besværlige at få af, så vender de næsten altid tilbage igen. Hvis du virkelig vil slippe af med belægningerne, som er usunde for fliser og murværk, så gør du dig klogt i at alliere dig med en professionel.

Hos Aros Facaderens tilbyder vi kompetent håndtering af problemet, som både indebærer behandling og forebyggelse. Hos os kan du indgå en aftale om en serviceordning på algebehandling og fliserens i Hornslet, som betyder, at vi renser og imprægnerer dine flisearealer med jævne mellemrum. På den måde er du sikret løbende vedligeholdelse, hvilket er med til at forlænge levetiden på dine fliser. Bestil din fliserens i Hornslet i dag, så sørger vi for, at dine udendørs flisearealer står skarpt og er klar til en ny sæson uden flisepest.

Fliserens_Aros_FacaderensFliserens_Aros_Facaderens

Sådan foregår en fliserens

Før vi kan påbegynde en algebehandling og fliserens, har vi behov for at danne os et overblik over omfanget af belægningerne. Det gør vi ved at komme ud til dig og foretage en opmåling af flisearealet, som også giver os en indikation af prisen. Til selve behandlingen benytter vi en blanding af moderne metoder og nøje udvalgte rensemidler, som vi mener egner sig bedst i den givne situation.

Damprensning med 90 grader er en teknik, vi ynder at bruge til vores fliserens i Hornslet, når vi ønsker en skånsom, men dybdegående afrensning af fliser, beton og mursten. De varme grader er særligt effektive til at dræbe alger og mos uden at beskadige fliserne. Efterfølgende anbefaler vi at afslutte med en imprægnering, der forsegler dine havefliser og gør dem mere slidstærke og holdbare. Med en imprægnering kan du nyde effekten af fliserensen i så lang tid som overhovedet muligt. I vores optik er en god fliserens i Hornslet ikke kun effektiv, den er også holdbar.

Giv fliserne nyt liv med effektiv fliserens

Ser dine udendørs flisearealer grimme og trætte ud, og er de måske endda misfarvede og dækket med sorte, brune, grønne eller hvide belægninger? Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel vores fliserens kan gøre for det overordnede look. Når vi udfører algebehandling og fliserens i Hornslet, benytter vi markedets mest effektive metoder og rensemidler til at give dine havefliser nyt liv.

Uanset om det er belægningsfliser i din indkørsel eller havefliser i din baghave, der trænger til en dybdegående afrensning, så står vi klar med et godt tilbud på en fliserens i Hornslet. Vi kommer gratis ud og foretager de nødvendige mål, der skal til for at give dig et uforpligtende tilbud på en fliserens i Hornslet. I samme omgang tilbyder vi at lave en prøverens på et mindre område, så du kan få lov til at se effekten af vores arbejde.

Professionel rens sikrer flotte fliser hele året rundt

Hvis du vil have flotte havefliser året rundt, så er Aros Facaderens din seriøse og kompetente samarbejdspartner, som du er på udkig efter. Vi udfører fliserens i Hornslet forår, sommer og efterår, og vi sørger altid for, at dine flisearealer står skarpt og er klar til benyttelse. Hver gang vi står over for en ny fliserens i Hornslet, afstemmer vi ressourcerne, så vi hverken bruger for meget vand eller for mange rensemidler.

Vi vurderer samtidig det flisebelagte område grundigt, så vi sikrer os, at vi anvender de helt rette produkter til netop det materiale, vi har at gøre med. På den måde kan vi rense fliserne effektivt og nænsomt og vinke farvel til flisepest, alger, mos og andre belægninger. Hos Aros Facaderens føler vi os overbeviste om, at vi kan levere et godt og langtidsholdbart resultat, hvis du vælger vores fliserens i Hornslet.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top