Fliserens Nordjylland

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Fliserens Nordjylland og omegn

Er du iblandt de danske husejere, der er godt trætte af at kigge på alge- og mosdækkede fliser? Heldigvis er der metoder til bekæmpelse af dette, og hos Aros Facaderens er vi eksperter i netop professionel fliserens.

Aros Facaderens sikrer dig en effektiv fliserens, der samtidig overholder alle lovkrav og grænseværdier i forhold til anvendelse af kemikalier. Vi har fokus på den miljørigtige og bæredygtige løsning.

Vi kommer ikke udenom at det danske klima giver særdeles gode vækstbetingelser for algerne og mosset – og det går bl.a. udover dine fliser. Vil du af med de trælse belægninger, kræver det aktiv bekæmpelse, og det har vi den faglige ekspertise til at hjælpe dig med.

Mange tænker at gamle fliser, der er dækket af alger, mos og måske flisepest, aldrig vil kunne blive pæne igen, og den eneste løsning er at løsning er at lægge helt nye fliser på det angrebne areal. Dette er dog langtfra sandt. Aros Facaderens’ professionelle fliserens genopliver gamle, korroderede fliser, og giver dem et friskt look, som du ikke troede var muligt. Vi anbefaler at du får fliserne imprægneret efter behandlingen med fliserens. Dette sikrer det bedste og mest holdbare resultat. Faktisk gør vores imprægnering at dine fliser forbliver vand- og smudsafvisende i op til 12 år – og det giver vi garanti på.

Aros_Facaderens_fliserAros_Facaderens_fliser

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

12 års garanti på fliserens Nordjylland med serviceordning

Hos Aros Facaderens tilbyder vi alle vores kunder at få en eksklusiv serviceordning med rabat, hvor vi på årlig basis kommer ud og inspicerer og algebehandler dine fliser, så de altid fremstår pæne og rene.

Derved behøver du ikke længere bekymre dig om alger og mos – vi klarer det hele. En lukrativ serviceordning på fliserens Nordjylland sikrer dig mange fordele, besparelser (både økonomisk og tidsmæssigt) og du behøver ikke bekymre dig om hvornår du burde få dine fliser renset næste gang. En serviceordning hos Aros Facaderens gør at du en gang for alle slipper for at skulle se på misfarvede og alge- og mosbegroede fliser.

Har I fået udført en fliserens af Aros Facaderens med efterfølgende imprægnering giver vi hele 12 års garanti på at fliserne forbliver i flot stand. Garantien betinges af at I har en ajourført serviceordning hos os, der overholdes i hele garantiperioden.

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Kontakt Aros Facadernes for fliserens Nordjylland

Trænger dine fliser til rensning eller har du spørgsmål til vores løsninger?

Hos Aros Facaderens er vi altid klar med kvalificeret vejledning og et stærkt tilbud på fliserens Nordjylland. Kontakt Jacob eller Dani hos Aros Facaderens allerede i dag på enten tlf. 23 46 76 12 eller 21 62 16 25. Du kan også skrive til os på jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.  

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top