Fliserens Odense

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Aros Facaderens dækker Odense og resten af Fyn

Gamle fliser, der med tiden er blevet grønne og hvidgullige af alger, mos og belægninger, kan blive flotte igen med professionel fliserens. Der er med andre ord ikke grund til at skulle ud og investere i helt nye fliser, og dermed også døje med besværet og arbejdet med at få de gamle fliser fjernet og de nye lagt.

Med Aros Facaderens’ tilbud på fliserens Odense og omegn, kan du få et flot og æstetisk fliseareal på ny, der indbyder til mange hyggelige stunder på terrassen eller i gårdhaven.   

Aros Facaderens tilbyder professionel og skånsom fliserens odense af alle typer udendørs fliser, og vi garanterer et tilfredsstillende resultatet. Vi aflægger dig gerne et uforpligtende besøg, hvor vi opmåler dine flisearealer, vurderer hvilken type fliserens, der skal anvendes og giver dig en nøjagtig pris på fliserens odense af dine flisearealer. Vil du have et fysisk bevis på slutresultatet? Den klarer vi også, i og med at har mulighed for at udføre en gratis prøverens af et afgrænset fliseområde på din bopæl. Med en sådan prøve kan man virkelig se den forskel, som fliserens gør, i og med at man her kan se resultatet direkte sidestillet med de trætte, algebegroede fliser.

Vi dækker hele Odense og selvfølgelig også resten af Fyn. Book tid til et besøg fra Aros Facaderens og et uforpligtende tilbud på fliserens odense allerede i dag! Vi kommer ud til dig og opmåler dine områder med fliser, hvorefter vi kan give dig et nøjagtigt uforpligtende tilbud på fliserens.    

Aros_Facaderens_fliserAros_Facaderens_fliser

Fliserens fra Aros Facaderens - en langtidsholdbar og miljørigtig løsning

Når du vælger en løsning på fliserens odense fra Aros Facaderens, får du kompetencer fra specialister på området. Samtidig er du forvisset om at alle lovkrav og grænseværdier for anvendelse af kemikalier er overholdt, og vi anvender kun produkter i vores fliserens, der er skånsomme og miljøvenlige. F.eks. indeholder vores behandlinger ikke benzalkoniumchlorid, som selv i små mængder kan gøre skade på naturen, søer og vandløb. 

Til trods for at vi overholder samtlige lovkrav og regulativer vedrørende fliserens, så er der tale om en behandling, der ikke mister værdi i forhold til effekt og holdbarhed. Vores fliserens er, foruden dens skånsomme kvaliteter, en både effektiv og langtidsholdbar løsning, som forlænger levetiden på dine flisearealer betragteligt. 

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

12 års garanti på fliserens Odense med serviceordning

Mos og alger suger fugt og væde til sig på samme måde som en svamp, og når vinter og frost gør indtog i klimaet, så vil disse våde klynger og algerødderne, der sidder nede i fliserne, udvide sig og skabe problemer, der i værste fald forårsager frostsprængninger og andre skader på fliser og potentielt også omkringliggende bygningers fundamenter.

Med en serviceordning hos Aros Facaderens aflægger vi dig et årligt servicebesøg aflægger, hvor vi går dine fliser efter i sømmene og renser fliserne efter behov, så de fremstår pæne og i bedst mulig forfatning året rundt.  

Undgå at bekymre dig om dine flisers aktuelle tilstand – den del skal vi nok tage hånd om. En serviceordning hos Aros Facaderens gør at du en gang for alle slipper for at skulle se på misfarvede og alge- og mosbegroede fliser.

En overholdt serviceordning giver dig en række stærke fordele, bl.a. 12 års garanti på at imprægneringen af fliserne forbliver smuds- og vandafvisende i hele garantiperioden.

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Book tid til fliserens odense fra Aros Facaderens

Med fliserens Odense og på resten af Fyn, garanterer vi en stærk løsning, der er både langtidsholdbar, bæredygtig og miljøvenlig. Vælger du at tilkøbe en imprægnering af fliserne efter at fliserens er udført, får du ikke alene en virkelig flot finish på fliserne, men sikrer også at det pågældende fliseareal er smuds- og vandafvisende i op til 12 år. Med en fliserensserviceordning hos Aros Facaderens giver vi dig fuld garanti på 12 års smuds- og vandafvisende effekt.

Hos Aros Facaderens er vi altid klar med ekspertvejledning og et stærkt tilbud på fliserens Odense og på resten af Fyn. Vores mange år i branchen har lært os at alle fliser er forskellige, og derfor tilpasser vi produkter og behandlingsmetoder efter hvert enkelt fliseområde – helt efter forskrifterne.

Kontakt Aros Facaderens allerede i dag på tlf. 21 62 16 25 eller 23 46 76 12. Du kan også skrive til enten Jacob eller Dani på henholdsvis jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk

Vi glæder os til at servicere dine flisearealer!

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top