Fliserens Randers

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Fliserens Randers og omegn

Bærer dine fliser præg af vind og vejr, og det fugtige danske klima? Tusindvis af danskere har dette problem, hvor fliserne med tiden angribes af mos, alger og potentielt flisepest. Plamagerne af alger os mos er vandholdige, hvilket kan medføre fugtangreb og skader i fundamenter og konstruktioner. Om vinteren kan disse fugtholdige mos- og algemasser udvide sig, og i alvorlige tilfælde forårsage frostsprængninger.

Men der er metoder til at få bugt med alger, mos, flisepest og korroderede fliser. Bare spørg Aros Facaderens – vi er specialister på området med over 25 års erfaring. Med vores professionelle fliserens får du samtidig en løsning, hvor der er taget højde for de strikse lovkrav og grænseværdier for anvendelse af kemikalier.

Med Aros Facaderens’ professionelle løsning på fliserens Randers får du en behandling, der både er skånsom, effektiv, langtidsholdbar, miljørigtig og bæredygtig.

Aros_Facaderens_fliserAros_Facaderens_fliser

Fliserens i tre effektive stadier

Den samlede løsning på fliserens Randers udføres i tre stadier: fliserens, algerens og imprægnering. Imprægnering er et særskilt tilkøb, som vi altid anbefaler, da det hærder og forlænger fliserensbehandlingen og giver en ekstra flot finish til dine nyrensede fliser.

Opmåling

Vi opmåler dine fliser ganske gratis, så vi får den bedste forudsætning for at vejlede dig i forhold til den bedst mulige løsning på fliserens. I samme instans kan vi give dig en eksakt pris på behandling med fliserens. Som en ekstra service tilbyder vi også at foretage en gratis prøverens på et mindre, afgrænset areal af dine fliser, så du kan se effekten af vores fliserens.

Fliserens

Damprensning med 90 grader varmt vand, der i vores rensekasse opnår en dampeffekt. Dette sikrer den mest skånsomme fliserens, der findes på markedet. Den høje vandtemperatur tager samtidig livet af alger og mos.

Imprægnering

Aros Facaderens’ imprægnering holder dine fliser vandafvisende i op til 12 år! Med os som samarbejdspartner, er du sikker på at dine fliser vil blive behandlet med topprodukter inden for imprægnering.

Udlægning af sand

Efter 24 timer er imprægneringen tør og gennemhærdet, og der kan dermed lægges sand ud i de rensede fuger mellem stenene. Dette arbejde kan du som kunde godt selv klare, men du kan også for en merpris, bede os om at gøre det. Vi bruger altid Danfugesand, der sikrer en nem fejning og samtidig har denne type sand ukrudtshæmmende egenskaber.

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

12 års garanti på fliserens Randers med serviceordning

Hos Aros Facaderens tilbyder vi alle vores kunder at få en eksklusiv serviceordning med rabat, hvor vi årligt aflægger dig et servicebesøg, hvor vi inspicerer og algebehandler dine fliser, så de altid fremstår pæne og rene.

Derved behøver du ikke længere bekymre dig om alger og mos – vi klarer det hele. En lukrativ serviceordning på fliserens Randers sikrer dig mange fordele og du behøver ikke bekymre dig om hvornår du burde få dine fliser renset næste gang. En serviceordning hos Aros Facaderens gør at du en gang for alle slipper for at skulle se på misfarvede og alge- og mosbegroede fliser, eller behøver bekymre dig om potentielle fugtskader i fundamenter forårsaget af flisearealer.

Har I fået udført en fliserens af Aros Facaderens med efterfølgende imprægnering giver vi hele 12 års garanti på at fliserne forbliver i flot stand. Garantien betinges af at I har en ajourført serviceordning hos os, der overholdes i hele garantiperioden.

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Kontakt Aros Facadernes for fliserens Randers

Trænger dine fliser til rensning eller har du spørgsmål til vores løsninger?

Hos Aros Facaderens er vi altid klar med kvalificeret vejledning og et godt tilbud på fliserens Randers. Vi behandler hver enkelt opgave unikt, da ikke to sæt flisearealer er ens.

Kontakt Aros Facaderens allerede i dag på tlf. 21 62 16 25. Vi har åbent alle hverdage kl. 08-16. Du kan også skrive til os på jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.  

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top