Fliserens Vejle

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Aros Facaderens tilbyder professionel fliserens Vejle og omegn

De danske vejrforhold er barske for fliserne, og alger, mos, hvidgullige belægninger og almen korrosion vil på et tidspunkt begynde at gnave og sætte sit uskønne præg på ethvert fliseareal, hvis ikke der tages hånd om det.

Ikke alene vil fliser, der er præget af algeangreb og måske flisepest, ikke behage manges øjne, men det kan også hurtigt blive mere end blot et kosmetisk problem.

Algerne og mosset i fliserne suger fugt og væde til sig, som en svamp, og når frostgraderne sætter ind, ja, så udvider de frosne algerødder nede i fliserne sig, og det kan forårsage frostskader og sågar frostsprængninger. Fugt har også tendens til at sprede sig, og i forbindelse med flisearealer betyder det i nogle tilfælde at fugten fra fliserne vil brede sig til fundamenter i omkringliggende bygningskonstruktioner. Hvis først fugten får fat i sådanne områder, så kan det blive en dyr omgang at få det udbedret.  

Aros_Facaderens_fliserAros_Facaderens_fliser

Kom fugtskader i forkøbet med fliserens Vejle og omegn fra Aros Facaderens

Med tæt på 30 års erfaring inden for branchen har vi set og behandlet vores del af fliser, tage, facader, osv. Derfor er vi heller ikke bange for at betegne os selv som specialister inden for vores fag. Vi tilbyder vores løsning på fliserens Vejle og omegn – og naturligvis også resten af Jylland.

Vores tilbud på fliserens forlænger levetiden på dine fliser, og du kan ved selvsyn se effekten af Aros’ fliserens i og med at vi tilbyder at udføre rens på et mindre område af dine fliser – ganske gratis. Vi garanterer at du vil blive begejstret for den store forskel, som vil være ekstra tydelig, når du ser et renset fliseområde ved siden af et areal, hvor fliserne er grønne og plettede af belægninger.

Behandling med imprægnering er en efterbehandling, vi altid anbefaler, da imprægnering ikke alene giver fliserne en ekstra flot finish, men også gør fliserne vand- og smudsafvisende i op til 12 år. Med en serviceordning hos Aros Facaderens giver vi dig fuld garanti på dette.

Vi har selvfølgelig tjek på alle lovkrav, restriktioner og miljøgodkendelser i henhold til kemikaliebrug, når det kommer til fliserens og overfladebehandling. 

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Serviceordning fliserens Vejle og omegn

En serviceordning hos os holder dine fliser flotte og indbydende med vores faste årlige servicebesøg, hvor vi går dine flisearealer igennem og behandler og renser efter behov. Det er din garanti for lang levetid på fliserne og øget holdbarhed. Samtidig undgår du også risikoen for fugtangreb og skader i fundamenter og sokler. Vores behandlings- og rensningsmetoder er samtidig skånsomme overfor miljø og natur. Aros Facaderens aflægger dig ét servicebesøg årligt hvor vi inspicerer og renser dine fliser – naturligvis til en skarp, nedsat pris!

Vi sørger selv for at de årlige serviceintervaller overholdes – det behøver du ikke bekymre dig om. Du vil blive kontaktet med hensyn til hvilket tidspunkt, der passer dig bedst i forhold til serviceeftersynet. Resten ordner vi.

En serviceordning på fliserens Vejle og omegn hos Aros Facaderens giver dig kort sagt flotte og velbehandlede fliser året rundt.

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Fliserens i Vejle? Den klarer Aros Facaderens!

Skal vi give dig et skarpt tilbud på fliserens Vejle, eller måske på en fast serviceordning? Vi kommer gerne forbi og opmåler dine fliser ganske gratis, og giver dig et uforpligtende tilbud. I samme ombæring har vi også mulighed for at udføre den føromtalte prøverens, så du selv kan se det flotte resultat.

Kontakt Jacob eller Dani hos Aros Facaderens allerede i dag på enten tlf. 23 46 76 12 eller 21 62 16 25. Du kan også skrive til os på jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.  

Vi glæder os til at aflægge besøg hos dig og dine fliser!

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top