Graffitirens

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Er uheldet ude?

Vi kan være hos dig inden for 24 timer i følgende byer

Tag kontaktSe serviceordning

Hvorfor skal du vælge vores graffitirens?

Hos Aros Facaderens har vi mere end 26 års erfaring med rengøring af facader, herunder graffitirens og effektiv fjernelse af graffiti. Når du henvender dig til os, rykker vi hurtigt ud og påbegynder opgaven, så du i løbet af kort tid er fri for graffiti på din facade – hurtigt, effektivt og miljøvenligt. Vi har kendskab til de mest skånsomme metoder, og forstår vigtigheden af at tilpasse rensningsmetoden til facadetypen for hver enkelt opgave. Af samme grund holder vi os altid opdateret inden for den nyeste teknologi og rensningsmetoder med hensyn til graffitirens.

Graffitirens_Aros_Facaderens

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Graffitirens serviceordning

Er du ofte udsat for graffiti, så kan vi tilbyde en abonnementsordning for graffitirens. Hvis du ønsker et abonnement, kommer vi ud til den pågældende bygning og gennemser den sammen med dig. Herefter udarbejder vi sammen en kontrakt med opgavebeskrivelse, og bygningen tilses herefter en gang om ugen. Du skal således ikke bekymre dig om facadens udseende. Hvis der forekommer graffiti renses det med det samme, og vi kører først når opgaven er løst tilfredsstillende.

Vi tilbyder graffitirens til både erhverv og private, og vi servicerer naturligvis alle brancher, der måtte opleve problemer med graffiti.

Med en abonnementsordning slipper du for unødvendig administrativt arbejde, og omkostningerne holdes på et minimum. Derudover er du sikret den mest miljøvenlige graffitirens på markedet, da vores produkter ikke indeholder giftstoffer eller anden farlig kemi.

Ring allerede i dag, hvis du er plaget af graffiti, eller hvis du vil høre nærmere.

Graffitirens inden 24 timer

Har en eller flere af dine bygninger været udsat for graffiti? Ring til os hurtigst muligt, hvis du har en facade, der er blevet skæmmet af graffiti. Graffiti er altid nemmere at fjerne inden det hærder fast til overfladen. Jo hurtigere vi kan begynde at rense overfladen for graffiti, desto bedre! Oplever du at være udsat for gentagne graffitiangreb, anbefaler vi en coating eller imprægnering af dit murværk/dine facader. Dette vil forhindre at uønsket graffiti hærder fast til overfladen, og vil gøre den efterfølgende rensning nem og skånsom.

Vi er fleksible, når det kommer til graffitrens, og er uheldet ude, kan vi være hos dig i løbet af 24 timer. Aros Facaderens tilbyder graffitirens i både Jylland, på Fyn og på Sjælland. Se kortet nedenfor, hvor du får et overblik over de lokationer vi dækker. Skal du have fjernet graffiti i København, Odense, Aarhus, Aalborg, Randers, Silkeborg, Herning, Horsens, Vejle eller Kolding? Så tag fat i os for en aftale allerede i dag.

Aros Facaderens rykker ud inden 24 timer i følgende områder:

Graffitirens_Aros_FacaderensGraffitirens_Aros_Facaderens

Graffitirens

Uønsket graffiti er ikke bare skæmmende for en bygning, det er også ødelæggende. Graffiti kan sende et helt forkert budskab om din virksomhed, eller om beboerne i bygningen. Graffiti, uanset om det er mindre tags eller store graffitimalerier, kan tilmed påvirke boligens værdi negativt.

Der findes mange produkter på markedet til fjernelse af graffiti, mange af dem indeholder desværre en del stærk kemi, som ved forkert brug kan gøre store skader på bygningsværk og materialer.

Det er altafgørende at have viden om forskellige facade/-overfladetyper og materialer for at beslutte hvilken metode, man skal benytte til at fjerne grimme graffitimalerier fra en bygning. Aros Facaderens har mange års erfaring med graffitirens, og vi har netop kendskab til de mange forskellige facadetyper og materialer, samt hvad hver enkelt type tåler.

Hos Aros Facaderens har vi erfaring med graffitirens på f.eks. malede facader, sten, murværk, aluminiumsfacader, rå beton m.fl.

Imprægnering

Hvis din bygning er plaget af hyppige graffitiangreb, anbefaler vi en forebyggende imprægnering af facaderne. Hos Aros Facaderens benytter vi imprægnering med voks. Ved nye angreb kan voksen vaskes ned med 80 grader varmt vand uden at bygningen tager skade. Imprægneringen er helt uden kemi og giftstoffer.

Graffitirens_Aros_Facaderens
Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top