fbpx

Murrens

Vi laver altid en test af dit murværk for at sikre dig at det giver værdi for dig som kunde

Flotte bygninger skaber historie

Vi elsker arkitektur i alle former. En flot bygning kan være lige så flot som den smukkeste blomst, men hvis blomsten begynder at mangle vand, mister den sin skønhed.

Vi ser ofte i byggeriet at prikken over i’et mangler, da den sidste afrensning af mursten eller beton mangler, eller at fugt og urenheder har skabt pletter og ”udblomstringer” på murværk og beton. Vind og vejr kan også skabe problemer for materialerne især i den første fase af byggeriet, hvor regn har direkte adgang til hulmure mm. 

Vi kan ikke give evigt liv, men vi kan give nyt liv

Vi vil gerne bidrage med det vi er gode til, nemlig problemkontrol og den perfekte afrensning med godkendt kemi, som bevarer overfladens oprindelige egenskaber. Vi samarbejder løbende med teglværker, betonfabrikker og ingeniører på området, som er vores sikkerhedsline til et perfekt resultat første gang.

Vores motto til en perfekt afrensning af materialet er: Prøv den mildeste metode først. Vi laver altid flere tests (Ikke to opgaver er ens), så vi kan se om fuger, sten eller beton opfører sig som det skal i det miljø det er i. Der er ingen grund til at bruge stærkere kemi end højst nødvendigt af hensyn til materialer og miljøet.

 I ethvert godt eventyr er der en trold

Mange på området syntes at vide en masse om kemi og afrensning, og vil gerne have “hurtige resultater”. Af den grund bruger de måske saltsyre eller anden hård kemi, som hurtigt får jobbet klaret, men desværre også ofte med materialet som offer. Vi må ofte komme og rette op på syreskader og anden “hærværk” som vi kalder det, når man går i krig med noget man ikke har forstand på.

Historien ender godt

Her er et galleri af nogle af de problemløsninger vi kommer ud for. Der kommer løbende flere billeder.

Vi hjælper dig

Ønsker du, privat som erhvervskunde, hurtig rådgivning til dit byggeri/hus, er du velkommen til at ringe nu på 21621625 eller udfylde kontaktformularen og blive ringet op hurtigst muligt