Murstensrens

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Hvorfor skal du vælge vores løsning til rensning af mursten?

Hos Aros Facaderens tilstræber vi hele tiden at blive endnu bedre til det vi er gode til. Vores spidskompetence er problemkontrol og den perfekte murstensrens med godkendt kemi, som bevarer overfladens oprindelige egenskaber. Vi samarbejder løbende med teglværker, betonfabrikker og ingeniører på området, som er vores sikkerhedsline til et perfekt resultat første gang.

Vores motto til en perfekt afrensning af materialet er: Prøv den mildeste metode først. Vi laver altid flere tests. Vores mange år i branchen har lært os, at ikke to opgaver er ens. Tests giver os en indikation af om fuger, sten eller beton opfører sig som det skal i det miljø det er i. Der er ingen grund til at bruge stærkere kemi end højst nødvendigt af hensyn til materialer og miljøet.

Aros_Facaderens_Murstensrens

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Serviceordning til rensning af mursten

Der kan være store fordele i at lave en fast serviceordning på murstensrens og rensning af mursten. Du kan vide dig sikker på, at dine mursten altid fremstår pæne og rene, frem for at skulle rekvirere murstensrens hvert tredje eller femte år. Alle materialer holder længere, når de vedligeholdes korrekt og kontinuerligt. En serviceordning til rensning af mursten fra Aros Facaderens betyder at du, til en nedsat pris, får besøg af os på årlig basis, hvor vi udfører professionel murstensrens, så dine mursten og facader altid fremstår pæne og i bedst mulig stand. En serviceordning på murstensrens er med til at sikre at dine mursten holder i mange år, og undgår at korrodere. 

Aros Facaderens har over 25 års erfaring med rensning af alle typer facader og overflader, og vores knowhow og ekspertise inden for branchen er din garanti for et tilfredsstillende resultat.

Vil du vide mere om en fast serviceordning på rensning af mursten? Kontakt os på tlf. 21 62 16 25 eller skriv til Dani@arosfacaderens.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med en serviceordning på murstensrens.

murstensrens førmurstensrens efter

Flotte bygninger skaber historie

Vi elsker arkitektur i alle former. En flot bygning kan være lige så flot som den smukkeste blomst, men hvis blomsten begynder at mangle vand, mister den sin skønhed.

Vi ser ofte i byggeriet at prikken over i’et mangler, da den sidste omgang rensning af mursten eller beton mangler, eller at fugt og urenheder har skabt pletter og ”udblomstringer” på murværk og beton. Vind og vejr kan også skabe problemer for materialerne især i den første fase af byggeriet, hvor regn har direkte adgang til hulmure mm. 

Vi udfører opgaven tilfredsstillende

Mange på området syntes at vide en masse om kemi og afrensning, og vil gerne have “hurtige resultater”. Af den grund bruger de måske saltsyre eller anden hård kemi, som hurtigt får jobbet klaret, men desværre også ofte kan gøre stor skade på materialet. Vi må ofte komme og rette op på syreskader og anden “hærværk” som vi kalder det, når man går i krig med noget man ikke har forstand på.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top