fbpx

OM SCHULZE

Vi er to brødre med en passion for godt arbejde

To brødre

Aros Facaderens består af os to brødre, Dani og Jacob Schulze.

Vi har altid arbejdet meget tæt sammen selvom vi har haft hvert vores firma. Efter næsten 26 år med hver vores virksomhed indenfor samme servicegren, besluttede vi at lægge firmaerne sammen. Det blev i starten til virksomheden algebekæmpelse.dk – vi opdagede dog hurtigt, at vi ikke blev genkendt som dem vi er, og derfor besluttede vi at omdøbe virksomheden til Aros Facaderens.

Navnet Aros Facaderens, siger noget om hvad vi laver, men også noget om hvor vi befinder os geografisk. Det betyder dog ikke at vi ikke spreder vores ekspertise til andre servicegrene, f.eks. fliserens, grafittirens og båd service. Det betyder heller ikke at vi ikke deler vores ekspertise med andre dele af landet. Flere gange om året servicerer vi vore store kunder i København og Nordsjælland.

 

Dani Schulze

Danis erfaring kommer specielt fra hans mangeårige arbejde med rensning af belægningssten og fliserens. Derudover, har Dani arbejdet flere år med klargøring af både i luksusklassen. Det er især fra sidstnævnte, at Dani har fået sin perfektionistiske tilgang til sit arbejde, fordi fejl og dårligt arbejde ses lynhurtigt når man arbejder i højglans glasfiber på en båd til 8.000.000 Kr.

 

Jacob Schulze

Jacob har i alle årene arbejdet indenfor ejendomsservice og rengøring/vinduespolering af større ejendomme i Århus området. Derudover også med facadeafrensning og graffitiopgaver på de pågældende ejendomme. Med en fortid som møbelsnedker i et firma med meget fornemme møbler i ædeltræ, lærte Jacob også, at omhyggelighed med i arbejdet fra start til slut, er alfa og omega for et flot resultat, samt en glad og tilfreds kunde.

 

Derfor tør vi sige, at kun det bedste er godt nok hos Aros Facaderens.
Tilgangen til vores arbejde er, og har altid været, at arbejdet først er afsluttet når kunden er glad og tilfreds.