Om Aros

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

To brødre

Aros Facaderens består af os to brødre, Dani og Jacob Schulze.

Vi har altid arbejdet meget tæt sammen selvom vi har haft hvert vores firma. Efter næsten 26 år med hver vores virksomhed indenfor samme servicegren, besluttede vi at lægge firmaerne sammen. Det blev i starten til virksomheden algebekæmpelse.dk – vi opdagede dog hurtigt, at vi ikke blev genkendt som dem vi er, og derfor besluttede vi at omdøbe virksomheden til Aros Facaderens.

Professionel fliserens Århus området og i resten af landet

Navnet Aros Facaderens, siger noget om hvad vi laver, men også noget om hvor vi befinder os geografisk. Til trods for at vi tilbyder vores løsninger i hele landet, har vi altid haft et særskilt fokus på at gøre en forskel for vores kunder i lokalmiljøet og nærmiljøet. Dette gør sig f.eks. gældende med hensyn til at tilbyde stærke løsninger inden for fliserens Århus.

Vores ekspertise begrænser sig dog ikke til rens af facader, men også f.eks. fliserens, grafittirens og bådservice. Det betyder heller ikke at vi ikke deler vores ekspertise med andre dele af landet. Flere gange om året servicerer vi vore store kunder i København og i Nordsjælland.

Aros_Facaderens_Jacob_og_Dani

Jacob Schulze

Jacob har i alle årene arbejdet indenfor ejendomsservice og rengøring/vinduespolering af større ejendomme i Århus-området. Derudover har han også arbejdet med facaderens og fliserens Århus samt graffitiopgaver på de pågældende ejendomme. Med en fortid som møbelsnedker i et firma med meget fornemme møbler i ædeltræ, lærte Jacob også, at omhyggelighed i arbejdet fra start til slut, er alfa og omega for et flot resultat, samt en glad og tilfreds kunde.

Dani Schulze

Danis erfaring kommer specielt fra hans mangeårige arbejde med rensning af belægningssten og fliserens Århus bl.a. Derudover har Dani arbejdet flere år med klargøring og bådservice af både i luksusklassen. Det er især fra sidstnævnte arbejdsfelt, at Dani har fået sin perfektionistiske tilgang til sit arbejde, fordi fejl og dårligt arbejde lynhurtigt ses, når man arbejder i højglans glasfiber på en båd til 8 mio. kr.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll til toppen