Om Aros

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

To brødre

Aros Facaderens består af os to brødre, Dani og Jacob Schulze.

Vi har altid arbejdet meget tæt sammen selvom vi har haft hvert vores firma. Efter næsten 26 år med hver vores virksomhed indenfor samme servicegren, besluttede vi at lægge firmaerne sammen. Det blev i starten til virksomheden algebekæmpelse.dk – vi opdagede dog hurtigt, at vi ikke blev genkendt som dem vi er, og derfor besluttede vi at omdøbe virksomheden til Aros Facaderens.

Jacob Schulze

Jacob har i alle årene arbejdet indenfor ejendomsservice og rengøring/vinduespolering af større ejendomme i Århus-området. Derudover har han også arbejdet med facaderens og fliserens Århus samt graffitiopgaver på de pågældende ejendomme. Med en fortid som møbelsnedker i et firma med meget fornemme møbler i ædeltræ, lærte Jacob også, at omhyggelighed i arbejdet fra start til slut, er alfa og omega for et flot resultat, samt en glad og tilfreds kunde.

Dani Schulze

Danis erfaring kommer specielt fra hans mangeårige arbejde med rensning af belægningssten og fliserens Århus bl.a. Derudover har Dani arbejdet flere år med klargøring og bådservice af både i luksusklassen. Det er især fra sidstnævnte arbejdsfelt, at Dani har fået sin perfektionistiske tilgang til sit arbejde, fordi fejl og dårligt arbejde lynhurtigt ses, når man arbejder i højglans glasfiber på en båd til 8 mio. kr.

Aros_Facaderens_Jacob_og_Dani

Professionel fliserens Århus området og i resten af landet

Navnet Aros Facaderens, siger noget om hvad vi laver, men også noget om hvor vi befinder os geografisk. Til trods for at vi tilbyder vores løsninger i hele landet, har vi altid haft et særskilt fokus på at gøre en forskel for vores kunder i lokalmiljøet og nærmiljøet. Dette gør sig f.eks. gældende med hensyn til at tilbyde stærke løsninger inden for fliserens Århus.

Som nævnt refererer navnet Aros Facaderens til vores geografiske rødder, der er solidt plantet i det østjyske. Oprindeligt var Århus kendt under netop navnet Aros, der kan oversættes som ”åens munding”. Århus er grundlagt ved Århus Ås udløb, der i vikingetiden var en kernefærdselsåre for hele Østjylland.    

Man kan måske foranlediges til at tro, at vi primært håndterer opgaver, der involverer rens af fliser og facader, men sådan forholder det sig ikke. Vores ekspertise og kompetenceområder rækker længere end det.

Eksempler på øvrige løsninger og tilbud fra Aros Facaderens, er bl.a. effektiv afrens af tage for alger, fjernelse af graffiti fra murværk, glas og andre facader og renovering af vinduer og glaspartier, der f.eks. er blevet matte af kalkbelægninger eller manganstøv. I forbindelse med glasrenovering anvender vi en skånsom slibe- og poleringsteknik, der får glasset til at fremstå som nyt igen.

Skal båden klargøres til en ny sæson? Den klarer vi også, og kan her bl.a. tilbyde kemisk afrensning af bundmaling, bundmaling og primer samt polering. Murværk og mursten bliver over årene præget af vind og vejr og tidens tand, men det betyder ikke at skaden er uoprettelig. Vi har udført murstensrens på utallige bygninger, og vi starter altid med de mildeste metoder på afgrænsede områder for at sikre at vi anvender de helt korrekte produkter til netop denne type mursten. Har du stengulve i boligen, så ved du også at de kræver lidt mere finesse i forhold til vedligehold end mange andre typer gulve og materialer. Vi har mulighed for at rense og imprægnere dine stengulve, så du undgår mange skæmmende pletter, hakker og ridser.

Alle produkter vi anvender, når vi løser en opgave for en kunde, er godkendte efter alle lovmæssige forskrifter og miljøvenlige.   

En serviceordning kan ofte være et særdeles godt for f.eks. virksomheder, og flere gange årligt servicerer vi vores store kunder i København og i Nordsjælland. Vil du vide mere om alle fordelene ved en serviceordning? Læs her.

Til trods for at vores navn er relateret til østjysk historie, så er vores løsninger ikke geografisk begrænset. Vi tilbyder vores serviceordninger og løsninger i det meste af Danmark. Vi kører ud til alle større byer i både Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Står du med et behov for fliserens eller et tilbud på en af vores andre løsninger? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kører ud til kunder i alle større danske byer, da vi ikke ønsker at skulle sige ”nej” til en opgave pga. geografisk beliggenhed.

Aros Facaderens kører bl.a. ud til følgende større danske byer med vores løsninger og services: København, Roskilde, Odense, Aalborg, Aarhus, Randers, Silkeborg, Herning, Horsens, Vejle og Kolding.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top