fbpx

RENOVERING AF GLAS

Ridset glas kan blive flot igen med vores professionelle værktøjer

Renovering af glas
Renovering af glas

Skader på glas

Der kan være mange ting der påvirker glas negativt. Det kan være ridser der måske kommer fra mureren der reparerer facaden uden at afdække vinduerne. Blikkenslageren der skærer zinkinddækninger eller tagrender til med vinkelsliber, lige foran vinduerne, så metalstøvet klistrer sig fast som små plamager på vinduerne. Regn der rammer en betonfacade, kan også danne en kemisk reaktion der ligger sig som en tyk kalkagtig hinde på glasset.

 

Opretning af skader på overfladen

Mange udskifter glasset ved disse påvirkninger. Det er en meget ærgerlig og dyr bekostning.

Vi har i mange år kendt til, og forfinet, løsninger til oprensninger af glasoverflader der er blevet udsat for disse påvirkninger. Vi benytter samme teknikker som man bruger i båd-branchen til højglanspolering ad både i glasfiber. Det kræver eksperter, som kender de rette værktøjer og teknikker, for at rense en glasfacade så ingen kan se reparationen. Vi er de eksperter.

 

Spar mange penge

Udnyttelsen af de rette teknikker og kompetencer kan  sparer byggeindustrien for mange penge og ressourcer. Aros Facaderens løste f.eks. opgaven, da vinduerne i DOKK 1 i Århus blev udsat for en svær belægning fra MgO vindspærrepladerne. Vi blev hentet ind til at løse opgaven sammen med entreprenøren Lind & Ravnholt, og sammen sparede vi bygherren for mange hundredetusinde kroner.