Rens af stengulve

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Hvorfor skal du vælge os til rens af stengulve?

Vil du beskytte dine nye stengulve, terrazzogulve eller betongulve med imprægnering eller ønsker du at friske dine gamle stengulve op, så har Aros Facaderens den rigtige løsning inden for rens af stengulve til både virksomheder og private husejere.

Aros Facaderens har et stort kendskab til behandling, rens og vedligehold af alle former for stengulve. Stengulve kræver en anden og lidt mere kompleks form for vedligehold end mange andre typer gulve. Hvis først der sker skade på stengulve grundet manglende vedligehold, så er eventuelle reparationer ofte en bekostelig affære. Med en løsning på professionel service, vedligehold og rens af stengulve fra Aros Facaderens, så forlænger du ikke alene levetiden på stengulvet, men har også et smukt og indbydende stengulvsinteriør i mange år. Vi giver selvfølgelig gode garantier på vores løsninger inden for rens af stengulve.

Stengulve kan ofte være sårbare overfor misfarvning i materialet og kemiske skader. Disse forhold, med aflejringer fra genstande og lignende der placeres på stengulvet, kan forebygges med en kvalitetsimprægnering. Dette er både anbefalelsesværdigt, når gulvet ligges, men løbende korrekte imprægneringsbehandling vil også få ældre stengulve til at fremstå som nye. Aros Facaderens’ anvender kun markedets bedste kvalitetsimprægneringer til stengulve, og hos os er du sikker på at møde den professionelle fagmand og service i top.   

Rens_af_stengulve_Aros_Facaderens

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Stengulve serviceordning

Aros Facaderens tilbyder ganske gratis at lave en plan for vedligehold af dine stengulve. Vi tilbyder også at komme med faste intervaller og udføre service og rens af stengulve.  

Alle materialer, inklusiv stengulve, holder længere, når de vedligeholdes korrekt og kontinuerligt. Med en serviceordning på vedligehold af stengulve fra Aros Facaderens, får du en stærk løsning, der er skræddersyet til dine behov og vi smider naturligvis en attraktiv rabat oveni.

 
Rens_af_stengulve_Aros_FacaderensRens_af_stengulve_Aros_Facaderens

Imprægnering til stengulve

Vi bruger kun de bedste imprægneringer – som bl.a. bruges på Storebæltsbroen, Operahuset i Sydney, TV2, Dong Energy, Københavns Kommune, Fisketorvet og i Københavns Lufthavn – når vi arbejder med forebyggende tiltag på stengulve.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top