Tagrens

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Hvorfor skal du vælge vores løsning til algerens af tag?

Alger på taget er uundgåeligt, men heldigvis er der effektive løsninger og behandlinger til at holde algerne fra taget. Aros Facaderens har stor ekspertise og erfaring i algerens af tage, og vi står inde for en langtidsvirkende og effektiv løsning, der får dit tag til at se ud som nyt igen.

Med professionel tagrens, algerens tag og imprægnering fra Aros Facaderens, får du renset dit tag i dybden. Rensningen frisker tagets oprindelige farve op, og den efterfølgende imprægnering sørger for at overfladen bliver smudsafvisende. Behandlingen har ydermere den effekt, at regn ikke kan trænge ind i taget. Det er vigtigt at opretholde en flot facade og tagkonstruktion, da det kan forhøje ejendommens værdi.

Det tager et stykke tid før den fulde effekt af algerens kan ses på dit tag, men det er afgjort ventetiden værd. Det er regn og nedbør, der med tiden, ”vasker” døde alger og mos af taget efter dit tag er blevet behandlet med algerens.

Alger og plamager af mos suger vand, hvilket kan medføre skader på dit tag, hvis der ikke foretages en rettidig behandling. Algerens af tag er en god investering i din ejendom, da du ikke alene forlænger tagets levetid, men også beskytter mod frostsprængninger og korrosion.  

Tagrens_Aros_Facaderens

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Algerens serviceordning

Med en serviceordning til algerens af tag fra Aros Facaderens, får du dine alge- og mosramte områder behandlet med desinficerende skum en gang årligt. På lang sigt vil behandlingen spare dig penge, idet algerne og mosset ikke kan nå at tage fat i overfladen efter denne form for algerens af tag. Hos Aros Facaderens har vi over 25 års erfaring med algerens af tag og mange andre forskellige overflader, og kan derfor garantere et tilfredsstillende resultat.

Vil du vide mere om en fast serviceordning på algerens af tag? Kontakt os på tlf. 21 62 16 25 eller skriv til Dani@arosfacaderens.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med en serviceordning på algerens af tag.

 

Sådan gør vi

Når du henvender dig til Aros Facaderens, kommer vi hurtigt hjem til dig og ser opgaven an. Du fortæller os om arbejdets omfang, og derefter går vi straks i gang med at rense dit tag eller din facade for alger og skidt.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll til toppen