Tagrens Aalborg

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Garanteret effektiv og langtidsvirkende løsning på tagrens Aalborg og omegn

Er dit tag skæmmet af alger og mosbelægninger?

Hos Aros Facaderens er du i gode hænder. Vi er eksperter inden for professionelle, langtidsvirkende og miljøvenlige løsninger på tagrens Aalborg og hele Nordjylland. Vores mere end 25 år i branchen har ikke fået os til at slække på kvalitetskravene eller levere ”standardprodukter”. Alle de opgaver inden for tagrens Aalborg, som vi løser, er vurderet ud fra det enkelte tags konstruktion og materialetype. Samtidig er vi hele tiden på forkant med branchens udvikling med hensyn til optimale løsninger, teknikker og produkter. Aros Facaderens har et succeskriterium, der bygger på god service, den bedste type behandling og de stærkeste produkter til dit tag.

Som husejer ved man at mos, alger og alskens belægninger på taget er praktisk talt umulige at slippe for, og for mange vil det hurtigt komme til at skæmme facaden hvis taget er et landskab af alger og tuer af mos. Nogle vil mene at det dårligt kan betale sig at få renset taget, da problemet blot vil vende tilbage i løbet af relativt kort tid, når vejr og vind på ny sætter sit præg på taget.

Dette er dog ikke tilfældet. Alger og mos er langtfra blot et kosmetisk problem. Alger og mos fungerer som svampe, der suger vand og fugt til sig, og dette vil med tiden blive et problem for dit tag, da vand og fugt kan trænge ind i taget og forårsage alvorlige skader såsom frostsprængninger og korrosion, der potentielt kan blive meget dyre at udbedre.

Rettidig behandling af taget med tagrens Aalborg fra Aros Facaderens er derfor en fornuftig investering, der ikke alene beskytter dit tag i mange år, men også bevarer og i mange tilfælde forhøjer markedsværdien for dit hus.

Tagrens_Aros_Facaderens

Der er effektive og langtidsvirkende løsninger på markedet inden for tagrens, og hos Aros Facaderens står vi inde for miljøgodkendte løsninger på tagrens Aalborg, der får dit tag til at se ud som nyt igen. Vores tagrens er baseret på en dybdevirkende behandling, der ikke blot fjerner alger og belægninger, men renser taget helt i dybden, hvilket er en afgørende faktor for et flot tag, der holder i mange år og samtidig bevarer glans i farver og materialer. Tagrens er anbefalelsesværdigt vedligehold af taget, og du forlænger både levetiden på dit tag og ejendommens værdi, hvis du vælger en tagrens Aalborg løsning hos Aros Facaderens. Når først dit tag er behandlet, kan du have ro i maven, og være forvisset om at dit tag er beskyttet af en løsning fra brancheeksperter.  

Professionel tagrens frisker dit tags oprindelige farve op, og genskaber gløden i tagets materialer. Efter rensningen behandler vi taget med en imprægnering, der gør at tagrensningen holder længere, yder en smudsafvisende effekt til taget, og sørger for at regn og fugt ikke kan trænge ind i taget.

Effekten af vores dybdevirkende tagrens vil ikke kunne ses i løbet af samme dag, da det er naturligt regnvand og nedbør, som skyller alle de døde alger og mosdynger af taget efter dit tag er behandlet med tagrens Aalborg og imprægnering.

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Serviceordning tagrens Aalborg

En serviceordning fra Aros Facaderens på tagrens Aalborg er en langtidsinvestering, der betaler sig, og som på sigt vil sikre dig store besparelser og skåne dig for mange problemer.

Når først dit tag er behandlet med tagrens og imprægnering kommer vi på et årligt servicebesøg hos dig, og efterbehandler taget med desinficerende skum. Serviceordning på tagrens sikrer dig at alger og mos ikke engang når at få fat i tagets overflade. Med Aros Facaderens’ løsning får du garanteret effekt, stærk holdbarhed, flot slutresultat, og vi anvender naturligvis kun miljøvenlige løsninger og produkter.

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Kontakt Aros Facadernes for tagrens Aalborg

Er dit tag ramt af mos, alger og belægninger?

Den klarer vi! Aros Facaderens har løsningen, der giver nyt liv til dit tag. Har du spørgsmål til tagrens Aalborg eller nogle af vores øvrige løsninger, så er vi altid klar til at rådgive dig og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på tagrens Aalborg og naturligvis også i hele resten af Nordjylland. Tagmaterialer er forskellige, og vi behandler hver enkelt opgave særskilt baseret på forudgående vurdering af opgavens omfang og det pågældende tags tilstand og materialetype.

Kontakt Aros Facaderens allerede i dag på tlf. 21 62 16 25. Vi har åbent alle hverdage kl. 08-16. Du kan også skrive til os på jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.  

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top