Tagrens Århus

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Effektiv og langtidsvirkende løsning på tagrens Århus og omegn

Aros Facaderens er specialister inden for professionelle, langtidsvirkende og miljøvenlige løsninger på tagrens Århus og resten af landet. Vi har over 25 års erfaring i branchen, og vores mange opgaver og løbende efteruddannelse i forhold til teknik, kendskab og produkter, gør at vi hele tiden holder os skarpe på udviklingen, så dit tag får den bedste behandling med vores tagrens.

De fleste husejere ved at alger og belægninger på taget ikke kan undgås, og det kan være et generende syn, hvis først alger, mos, misfarvninger og belægninger får fat i taget. Nogle vil sikkert tænke at det dårligt kan betale sig at få renset taget, da problemet blot vil vende tilbage i løbet af relativt kort tid. Der er effektive og langtidsvirkende løsninger på markedet inden for tagrens, og hos Aros Facaderens står vi inde for miljøgodkendte løsninger på tagrens Århus, der får dit tag til at se ud som nyt igen.

Alger og mos er vand- og fugtholdige, og dette vil med tiden blive et problem for dit tag, da vand og fugt kan trænge ind i taget og forårsage alvorlige skader såsom frostsprængninger og korrosion, der potentielt kan blive meget dyre at udbedre. Derfor er rettidig behandling af dit tag med tagrens Århus fra Aros Facaderens en god investering, der ikke alene beskytter dit tag i mange år, men også bevarer og i mange tilfælde forhøjer husværdien.

Tagrens_Aros_Facaderens

Vores tagrensløsning er baseret på en dybdevirkende behandling, der ikke blot fjerner alger og belægninger, men renser tagkonstruktionen i dybden, hvilket er en afgørende faktor for et flot tag, der holder i mange år. Tagrens er vedligehold af taget, og du forlænger både levetiden på dit tag og ejendommens værdi, hvis du vælger en tagrens Århus løsning hos Aros Facaderens.

Professionel tagrens frisker dit tags oprindelige farve op, og genskaber gløden i tagets materialer. Efter rensningen behandler vi taget med en imprægnering, der gør at tagrensbehandlingen holder længere, og giver taget en smudsafvisende effekt, og sørger for at regn og fugt ikke kan trænge ind i taget.

Effekten af vores dybdevirkende tagrens vil ikke kunne ses i løbet af en time, da det er naturligt regnvand og nedbør, som skyller alle de døde alger og mosdynger af taget efter dit tag er behandlet med tagrens Århus og imprægnering.   

Serviceordning tagrens Århus

En serviceordning fra Aros Facaderens på tagrens Århus er en langtidsinvestering, der på sigt vil sikre dig store besparelser og skåne dig for mange problemer.

Når først dit tag er behandlet med tagrens og imprægnering kommer vi på et årligt visit hos dig, og efterbehandler taget med desinficerende skum. Serviceordning på tagrens sikrer dig at alger og mos ikke engang når at få ordentligt fat i tagets overflade. Garanteret effekt, stærk holdbarhed, flot slutresultat, og vi anvender naturligvis kun miljøvenlige løsninger og produkter.

Læs mere om vores serviceordning her.

Kontakt Aros Facadernes for tagrens Århus

Er dit tag ramt af mos, alger og belægninger? Bare rolig, hos Aros Facaderens har vi løsningen, der giver nyt liv til dit tag. Har du spørgsmål til tagrens Århus eller nogle af vores øvrige løsninger, så er vi altid klar til at rådgive dig og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på tagrens Århus. Tagmaterialer er forskellige, og vi behandler hver enkelt opgave særskilt baseret på forudgående vurdering af opgavens omfang og det pågældende tags tilstand og materialetype.

Kontakt Aros Facaderens allerede i dag på tlf. 21 62 16 25. Vi har åbent alle hverdage kl. 08-16. Du kan også skrive til os på jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.  

Hvor kan vi hjælpe dig?

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste
Scroll to Top