Tagrens Herning

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Garanteret effektiv og langtidsvirkende løsning på tagrens Herning og omegn

Er du træt af grimme mosbelægninger og alger på taget?

Aros Facaderens er specialister inden for professionelle, langtidsvirkende og miljøvenlige løsninger på tagrens Herning og hele Midtjylland. Med over 25 års erfaring i branchen er vi ikke forfaldet til at levere vores løsninger på rutinen. Det er vores ambition hele tiden at være på forkant med udviklingen inden for teknikker, produkter og optimerede løsningsmodeller. Den bedste behandling og de bedste produkter til dit tag, er vores succeskriterium.  

De fleste husejere ved at alger og belægninger på taget er nærmest umulige at undgå, og det kan hurtigt blive en torn i øjet, hvis først alger, mos, misfarvninger og belægninger får fat i taget. Nogle vil sikkert tænke at det dårligt kan betale sig at få renset taget, da problemet blot vil vende tilbage i løbet af relativt kort tid.

Sådan forholder det sig ikke. Alger og mos er langtfra blot et kosmetisk problem. Alger og mos er vand- og fugtholdige, og dette vil med tiden blive et problem for dit tag, da vand og fugt kan trænge ind i taget og forårsage alvorlige skader såsom frostsprængninger og korrosion, der potentielt kan blive meget dyre at udbedre. Derfor er rettidig behandling af dit tag med tagrens Herning fra Aros Facaderens en god investering, der ikke alene beskytter dit tag i mange år, men også bevarer og i mange tilfælde forhøjer husværdien.

Der er effektive og langtidsvirkende løsninger på markedet inden for tagrens, og hos Aros Facaderens står vi inde for miljøgodkendte løsninger på tagrens Herning, der får dit tag til at se ud som nyt igen. Vores tagrens er baseret på en dybdevirkende behandling, der ikke blot fjerner alger og belægninger, men renser taget helt i dybden, hvilket er en afgørende faktor for et flot tag, der holder i mange år og samtidig bevarer glans i farver og materialer. Tagrens er anbefalelsesværdigt vedligehold af taget, og du forlænger både levetiden på dit tag og ejendommens værdi, hvis du vælger en tagrens Herning løsning hos Aros Facaderens.

Tagrens_Aros_Facaderens

Professionel tagrens frisker dit tags oprindelige farve op, og genskaber gløden i tagets materialer. Efter rensningen behandler vi taget med en imprægnering, der gør at tagrensbehandlingen holder længere, og giver taget en smudsafvisende effekt, og sørger for at regn og fugt ikke kan trænge ind i taget.

Effekten af vores dybdevirkende tagrens vil ikke kunne ses i løbet af samme dag, da det er naturligt regnvand og nedbør, som skyller alle de døde alger og mosdynger af taget efter dit tag er behandlet med tagrens Herning og imprægnering.

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Serviceordning tagrens Herning

En serviceordning fra Aros Facaderens på tagrens Herning er en langtidsinvestering, der betaler sig, og som på sigt vil sikre dig store besparelser og skåne dig for mange problemer.

Når først dit tag er behandlet med tagrens og imprægnering kommer vi på et årligt servicebesøg hos dig, og efterbehandler taget med desinficerende skum. Serviceordning på tagrens sikrer dig at alger og mos ikke engang når at få fat i tagets overflade. Med Aros Facaderens’ løsning får du garanteret effekt, stærk holdbarhed, flot slutresultat, og vi anvender naturligvis kun miljøvenlige løsninger og produkter.

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Kontakt Aros Facadernes for tagrens Herning

Er dit tag ramt af mos, alger og belægninger?

Den klarer vi! Aros Facaderens har løsningen, der giver nyt liv til dit tag. Har du spørgsmål til tagrens Herning eller nogle af vores øvrige løsninger, så er vi altid klar til at rådgive dig og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på tagrens Herning. Tagmaterialer er forskellige, og vi behandler hver enkelt opgave særskilt baseret på forudgående vurdering af opgavens omfang og det pågældende tags tilstand og materialetype.

Kontakt Aros Facaderens allerede i dag på tlf. 21 62 16 25. Vi har åbent alle hverdage kl. 08-16. Du kan også skrive til os på jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.  

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top