Træterrasse rens

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Hvorfor skal du vælge vores træterrasse rensning?

Med vores knap 30 års erfaring indenfor afrensning og overfladebehandling af alle typer af træ, har vi godt styr på hvordan netop din træterrasse skal renses.

Med vores bæredygtige metoder giver vi dig 12 års garanti på din træterrasse rensning, og resultatet er synligt allerede samme dag. 

Vi tager gerne en dialog angående processen bag vores træterrasse rensning. På den måde bliver I godt informeret under hele renseprocessen.

rens-træterrasse
rens-træterrasse-førrens træterrasse efter

Rens af træterrasse

Giv træterrassen nyt liv. Alger og mos forekommer hyppigt i det danske klima, især på nordvendte terrasser og overflader. Alge- og mosbelægning ses som grønne og mørke plamager, der kan afsmitte på tøj, krukker, møbler m.m.

Alger er besværligt at fjerne selv, og mange tror at det er nok bare at fjerne med en højtryksrenser eller en sandblæsning. Desværre ødelægges træet, og det giver heller ikke det flotte resultat samt den rigtige behandling efterfølgende. 

Når du vælger Aros Facaderens skal du ikke bekymre dig om træterrasse rensning og behandling af dit træværk. 
Vi bruger miljøvenlige metoder, som giver dit træværk nyt liv, uden brug af farlige kemikalier som også skåner miljøet.

Ekspert indenfor træ

Dani Schulze er uddannet møbelsnedker, og han har mange års erfaring indenfor dette felt. Han har derfor styr på hvordan dit træ skal bearbejdes og behandles. 

Dani har arbejdet med og renoveret mange store både i yacht-klassen, hvor kun den luksuriøse kvalitet duer. Hans ekspertise og sans for kvalitetsarbejde, bruges også når din træterrasse skal have nyt liv. 

Skibsdæk træ rensteakdæk-efter

Træterrasse serviceordning

Der kan være store fordele i at lave en fast serviceordning på træterrasse rensning. Med en serviceordning er du sikker på at terrassen altid fremstår pæn og ren, frem for at skulle være afhængig af at rekvirere en træterrasse rensning hvert tredje eller femte år. Alle materialer holder længere, når de vedligeholdes korrekt og kontinuerligt. En serviceordning fra Aros Facaderens betyder at du, til en nedsat pris, får besøg af os på årlig basis, hvor vi udfører professionel rensning af din træterrasse.

 
alger-paa-træterrasse

Hvorfor forekommer alger?

Algerne kommer ofte efter de mørke og kolde vintermåneder, hvor der ikke er meget sol og klimaet er fugtigere. Algerne lever i bedste vis, på kolde og fugtige områder, hvor der ikke er meget sol (ses oftest på den nordvendte side af huset). Alger kan være et faresignal, og kan skyldes utætheder på bl.a. tagrender, haveslanger og / eller andre steder hvor der forekommer vand. 

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top