Fliserens

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Vores behandlinger indeholder ikke Benzalkoniumchlorid.

Hvorfor skal du vælge vores fliserens?

Flisepest og alger er besværlige og yderst tidskrævende selv at fjerne. Det er svært at komme problemet helt til livs, men hvis du allierer dig med Aros Facaderens til opgaven, kan du alligevel få problemet løst. Aros Facaderens har mere end 26 års erfaring med fliserens herunder rengøring og rens af alle slags overflader. Efter vores mening, er det afgørende at have den nødvendige viden om materialer og teknikker for at opnå en vellykket fliserens. Det har vi qua vores mange år i branchen. Vi afstemmer altid behandlingen af dit fliseareal med nuancerne og omfanget af problemet. Vores tilgang er altid at finde den rette løsning til netop dit problem. Det sikrer at hverken du eller vi bruger unødige ressourcer.

Der findes mange produkter på markedet til rensning og behandling af fliser, og det kan være uoverskueligt for den almindelige forbruger. Samtidig er lovgivningen og reglerne strikse med hensyn til hvilke kemikalier man må anvende, og hvilke man ikke må. Anvendes fliserens eller anden overfladebehandling, der overskrider de tilladte værdier, kan man få en stor bøde. Hos Aros Facaderens har vi et indgående kendskab til disse grænseværdier, og vælger du en løsning hos os, er du garanteret at alle forhold omkring miljøgodkendelser og grænseværdier er overholdt til punkt og prikke.

Fliserens_Aros_Facaderens1
Afspil video

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Fliserens serviceordning

Som kunde hos Aros Facaderens, kan du med en fliserens serviceordning undgå at bekymre dig om rensning og vedligehold af dine fliser. Vælger du en serviceordning på fliserens hos os, giver vi dig besked, når det er tid til det årlige serviceeftersyn af dine fliser. Hos Aros Facaderens anbefaler vi altid en fliserens serviceordning, der på sigt vil være spare dig for triste og bekostelige reparationer og udskiftning af dine flisearealer.

Fordelene er mange med en fliserens serviceordning. Du er f.eks. ikke afhængig af selv at skulle med diverse rensningsprodukter, og du slipper også for at skulle rekvirere et firma til at rense dine flisearealer med jævne arealer. Med en serviceordning på fliserens hos Aros Facaderens ved du hvad du får – helt enkelt. Kontinuerligt og vedvarende vedligehold, som du vi opleve med en serviceordning, forlænger levetiden på dine fliser betragteligt. En serviceordning fra Aros Facaderens betyder at du, til en nedsat pris, får besøg af os på årlig basis, hvor vi udfører professionel og miljøvenlig fliserens.

Med en fliserens serviceordning vil dine fliser fremstå pæne og rene år efter år, og vi sørger naturligvis for at serviceintervallerne overholdes – helt uden at du selv skal huske på det.

Aros_Facaderens_fliserAros_Facaderens_fliser

Fliserens

Fliserens kan virkelig friske op på et fliseareal, der er skæmmet af alger, mos og misfarvninger. Man skulle ikke tro det, men flisearealer, hvor fugt, vejr og vind og tidens tand har sat sine mærker, kan blive som nye. Fliserens er hurtigere og billigere end at lægge nye fliser. Irriterende mos, alger, flisepest og korrosion opstår ofte i det danske klima, men det er et ærgerligt syn, når du gerne vil vise og nyde din indkørsel, terrasse eller gårdhave fra dens bedste side.

Mange tænker at belægninger og flisepest er et rent kosmetisk problem, og at fliserens kun er for de forfængelige. Sådan forholder det sig dog langt fra. Både med hensyn til tagrens, facaderens og fliserens, så vil disse behandlinger forlænge levetiden for de pågældende overflader og materialer. Alger os mos er vandholdige, og kan i mange tilfælde forårsage fugt i bygningsfundamenter og konstruktioner. Når frosten træder ind, vil fugten og vandet i algerødderne udvide sig, og i yderste konsekvens være årsag til frostsprængninger.

Alger og flisepest er utrolig besværligt at fjerne selv, og flisepest vender nærmest altid tilbage. Det er uhyre vigtigt at flisearealet får den rette behandling af professionelle folk, for at komme problemet til livs.

Aros Facaderens kan levere den rette behandling, og de rette professionelle folk til at afhjælpe problemet hos dig. Vi har mere end 26 års erfaring med fliserens, og kan hjælpe med rensning af de fleste belægninger: fliser, beton, travertin, terrazzo, natursten, granit mv.

Sådan foregår vores fliserens

Den komplette løsning foregår i tre stadier: fliserens, algerens og imprægnering. Imprægnering er et tilkøb, som vi på det varmeste anbefaler, da det forstærker dine flisers nye look, og sikrer at skidt og smuds ikke kan hæfte sig på. En fliserens fra Aros Facaderens med afsluttende imprægnering holder dine fliser vandafvisende i op til 12 år.

1

Vi kommer ud til dig ganske gratis og foretager en opmåling af dine flisearealer, og ser på omfanget af flisebelægningerne, og hvordan behandling med fliserens skal gribes an. På den måde får du en nøjagtig opmåling og pris. Vi vil også gerne lave en gratis prøverens, så du med egne øjne kan se effekten af vores fliserens på netop dine fliser.

2

Damprensning med 90 grader varmt vand, der i vores rensekasse opnår en dampeffekt. Derved opnår vi den mest skånsomme fliserens, der findes på markedet. Det er også bevist at mos og alger dør ved høje varmegrader. Derved sikrer vi at dine fliser er helt rene inden step 3 (imprægnering). Vi er også fri for at lægge en desinficering ud på dine fliser, der kan hindre at efterfølgende imprægnering ikke opnår den bedste kontakt med dine fliser.

3

Når fliserne er tørre, som regel samme dag, kan vi nu forsegle fliserne, og sikre dig en ren belægning i mange år frem. Vores imprægnering har en holdbarhed på op til 12 år! Dette er en af vores store fornøjelser i livet, da der ikke er noget bedre end at sikre, at vores kunder kan nyde effekten af vores udførte arbejde i mange år frem. Vi er fagnørderne i dette marked og vi ved rigtig meget om imprægneringer, og har samlet en bred vifte at gode imprægneringer. Vi er hele tiden på jagt efter nye og bedre imprægneringer, og der sker enormt meget på dette område i disse år. Med os som samarbejdspartner, er du sikker på at dine fliser vil blive behandlet med topprodukter inden for imprægnering.

4

Efter 24 timer er imprægneringen tør og gennemhærdet, og der kan dermed lægges sand ud i de rensede fuger mellem stenene. Dette arbejde kan du som kunde godt selv klare, men du kan også for en merpris, bede os om at gøre det. Vi bruger altid Danfugesand, der sikrer en nem fejning og samtidig har denne type sand ukrudtshæmmende egenskaber.

Årstider for fliserens

Vi udfører fliserens forår, sommer og efterår. F.eks. kan vi rense fliserne på din terrasse i sensommeren, så den står fin og klar til forårets komme. Generelt virker fliserens bedst mens vejret stadig er lidt fugtigt, og naturligvis uden for vinterperioden.

flisens førFliserens efter
Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll til toppen