FLISERENS

Scroll ned på siden og se før/efter video ude ved kunden

Beregn din pris på fliserens

12 års garanti. 25 års erfaring.

Beregn din pris på fliserens

12 års garanti. 25 års erfaring.

Fliserens før/efter billede nummer 1
Fliserens før/efter billede nummer 1
Fliserens før/efter billede nummer 2
Fliserens før/efter billede nummer 2
Billede af fliserens 5

Fliserens

Fliserens kan virkelig friske op på et grimt og ubehagelig udseende fliseareal. Kedelige flisearealer kan blive som nye. Fliserens er hurtigere og billigere end at lægge nye fliser. Irriterende mos, alger og flisepest opstår ofte i det danske klima, men det er et ærgerligt syn når du gerne vil vise og nyde din indkørsel, terrasse eller gårdhave fra dens bedste side.

Alger og flisepest er utrolig besværlig at fjerne selv, og flisepest vender nærmest altid tilbage. Det er uhyre vigtigt at flisearealet får den rette behandling, af professionelle folk, for at komme problemet til livs.

Aros Facaderens kan levere den rette behandling, og de rette professionelle folk til at afhjælpe problemet hos dig. Vi har mere end 25 års erfaring med fliserens, og kan hjælpe med rensning af de fleste belægninger: fliser, beton, travertin, terrazzo, natursten, granit mv.

 

Før rensning

Efter rensning

Flisepest, alger og mos

Flisepest ses som grønne, sorte, gule og hvide pletter på fliserne. Flisepest har optimale forhold i Danmark, idet pesten trives med både sol og fugt. Dog vil for meget sol dræbe flisepest, og derfor ses det kedeligt fænomen oftest på nordvendte arealer.

Flisearealernes vandrette overflader gør det nemt for skidt, mos og alger at “bide” sig fast, og vand og fugt som lejres i sten og fuger, giver perfekte vækstbetingelser.

Fliserens kan ikke kun afhjælpe det grimme udtryk, som disse belægninger giver dit fliseareal. En grundig og professionel fliserens er også med til at forebygge f.eks. frostsprængninger, der sker som følge af algeangreb. Alger, er skadelige for fliserne, idet de fungerer som en svamp der suger vand og fugt ind i fliserne.

Billede af fliserens 6

Sådan foregår en fliserens

Den komplette løsning foregår i tre stadier: fliserens, algerens og imprægnering. Imprægnering er et tilkøb, som vi på det varmeste anbefaler, da det forstærker dine flisers nye look, og sikrer at skidt og smuds ikke kan hæfte sig på. En fliserens fra Aros Facaderens med afsluttende imprægnering holder dine fliser vandafvisende i op til 12 år. Læs mere om vores imprægnering.

Vi starter altid med en grundig fliserens, som gør fliserne fuldkommen fri for flisepest, alger og mos. Fliserens virker både på overfladen og imellem fliserne. Næste skridt er den forebyggende algerensbehandling, som nedbryder algerne i flere lag. Efter disse to behandlinger, vil dine grimme fliser se ud som nye igen.

Oftest er det græs og ukrudt, som fjernes mellem fliserne ved en fliserensning. Aros Facaderens kan også hjælpe med nyt fugesand på flisearealet, som herefter virkelig vil fremstå som nyt.

Vi anbefaler udover ovenstående, at du altid kombinerer behandlingerne med vores imprægnering, som giver langvarig beskyttelse mod skidt, fugt og frostsprængninger. Imprægneringen gør fliserne mere modstandsdygtige og nemmere at vedligeholde. OBS. Imprægnering kan ikke forhindre alger, da alger kan vokse på alt. Derfor anbefaler vi også en årlig algebehandling, læs mere her.

Vi udfører fliserens forår, sommer og efterår, f.eks.kan vi rense fliserne på din terrasse i sensommeren, så den står fin og klar til forårets komme. Generelt virker fliserens bedst mens vejret stadig er lidt fugtigt, og naturligvis uden for vinterperioden.

12 Års garanti ✔️

Miljørigtig fliserens

Det er først og fremmest altid vigtigt, at se på hver enkelt opgave. Det er vigtigt, at vi ikke bruger for meget eller for lidt vand under rensningen, ligesom det er vigtigt at vi ikke bruge for høje temperaturer under afvaskningen. Hos Aros Facaderens afstemmer vi forbruget og ressourcerne til hver opgave individuelt. Når vi arbejder med fliserens skal vi passe på, at vi bruger de rette maskiner og ikke beskadiger fliserne; vi har hos Aros Facaderens udviklet et dampanlæg, som er skånsomt, og som sørger for at alle rester af alger og mos slipper fliserne.

Vi benytter udelukkende produkter, som er miljøvenlige og uden kemikalier. Vi passer naturligvis godt på dine fliser, og sørger for at de ikke belastes unødvendigt eller beskadiges under rensningen.

 

Hvorfor skal du vælge Aros Facaderens?

Flisepest og alger er besværlige og yderst tidskrævende selv at fjerne. Det er svært at komme problemet helt til livs, men hvis du allierer dig med Aros Facaderens til opgaven, kan du alligevel få problemet løst.

Aros Facaderens har mere end 26 års erfaring med rengøring og rens af alle slags overflader. Efter vores mening er det afgørende at have den nødvendige viden om materialer og teknikker for at opnå en vellykket fliserens. Det har vi qua vores mange år i branchen.

Vi afstemmer altid behandlingen af dit dit fliseareal med nuancerne og omfanget af problemet. Vores tilgang er altid at finde den rette løsning til netop dit problem. Det sikrer at hverken du eller vi bruger unødige ressourcer.

 

Fordele ved fliserens af Aros Facaderens

  • Vi er professionelle og har mange års erfaring med fliserens
  • Vi har stort kendskab til materialer og teknikker
  • Vi afstemmer forbrug af vand, tryk og rensemidler til hver enkelt opgave
  • Vi passer på dine fliser så de ikke bliver beskadigede

Fliserens som serviceordning

Der kan være store fordele i at lave en fast serviceordning om fliserens. Du kan vide dig sikker på, at din indkørsel, terrasse, eller flisegang altid fremstår pæn og ren. Alle materialer holder længere, når de vedligeholdes korrekt og kontinuerligt, og det kan vi i Aros Facaderens hjælpe med. Rammerne for serviceordningen kan vi aftale når vi er på besøg hos dig, og har bedre kendskab til dine fliser.

Fliserens

Fliserens
0