Glasrenovering

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Hvorfor skal du vælge vores glasrenovering?

Udnyttelsen af de rette teknikker og kompetencer kan spare byggeindustrien for mange penge og ressourcer. Aros Facaderens løste f.eks. opgaven, da vinduerne i DOKK 1 i Aarhus blev udsat for en svær belægning fra MgO vindspærrepladerne. Vi blev hentet ind til at løse opgaven sammen med entreprenøren Lind & Ravnholt, og sammen sparede vi bygherren for mange hundredetusinde kroner.

Nøjagtig ligesom alle andre facader og overflader, kan glas angribes af belægninger, der kan være svære at komme af med igen. Eksempler på glasbelægninger kan være flyverust, manganstøv eller kalkbelægninger på ruderne. Den rette polering og finslibning kan genskabe højglansen i vinduer og glasfacader på ny.

Aros Facaderens er eksperter i glasrenovering uanset opgavens omfang og type. Fremfor en dyr udskiftning af den eksisterende glasfacade, kan vi med skånsomme polerings- og slibeteknikker gøre din glasfacade glansfuld og fri for belægninger af enhver art. Med brug af de nyeste teknologier kan vi også tilbyde vedligeholdelsesfri glas, hvilket er den optimale løsning for f.eks. utilgængelige glaspartier. Teknologien gør det muligt for vinduesglas at vedligeholde sig selv ved hjælp af solens stråler.

Aros_Facaderens_Glasrenovering

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Glasrenovering serviceordning

Der kan være store fordele i at lave en fast serviceordning til renovering af dine glasfacader. Du kan vide dig sikker på, at dine glasfacader altid fremstår pæne og rene, frem for at skulle være afhængig af at skulle rekvirere et firma til renovering af glas hvert tredje eller femte år. Alle materialer holder længere, når de vedligeholdes korrekt og kontinuerligt. En serviceordning indenfor renovering af glas fra Aros Facaderens betyder at du, til en nedsat pris, får besøg af os på årlig basis, hvor vi udfører en professionel renovering af din glasfacade.

Sådan foregår vores glasrenovering

Mange udskifter glasset, når først der er opstået belægninger. Det er en meget ærgerlig og dyr bekostning.

Vi har i mange år kendt til, og forfinet, løsninger til oprensninger af glasoverflader der er blevet udsat for påvirkninger og belægninger. Vi benytter samme teknikker som man bruger i bådbranchen til højglanspolering af både i glasfiber. Det kræver eksperter, som kender de rette værktøjer og teknikker, for at rense en glasfacade så ingen kan se reparationen. Vi er de eksperter.

Skader på glas

Der kan være mange faktorer der påvirker glas negativt. Det kan være ridser der måske kommer fra mureren der reparerer facaden uden at afdække vinduerne. Blikkenslageren der skærer zinkinddækninger eller tagrender til med vinkelsliber, lige foran vinduerne, så metalstøvet klistrer sig fast som små plamager på vinduerne. Regn der rammer en betonfacade, kan også danne en kemisk reaktion der ligger sig som en tyk kalkagtig hinde på glasset.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll til toppen