Glasrenovering

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Hvorfor skal du vælge vores glasrenovering?

Udnyttelsen af de rette teknikker og kompetencer kan spare byggeindustrien for mange penge og ressourcer. Aros Facaderens løste f.eks. opgaven, da vinduerne i DOKK 1 i Aarhus blev udsat for en svær belægning fra MgO vindspærrepladerne. Vi blev hentet ind til at løse opgaven sammen med entreprenøren Lind & Ravnholt, og sammen sparede vi bygherren for mange hundredetusinde kroner.

Nøjagtig ligesom alle andre facader og overflader, kan glas angribes af belægninger, der kan være svære at komme af med igen. Eksempler på glasbelægninger kan være flyverust, manganstøv eller kalkbelægninger på ruderne. Den rette polering og finslibning kan genskabe højglansen i vinduer og glasfacader på ny.

Aros Facaderens er eksperter i glasrenovering uanset opgavens omfang og type. Fremfor en dyr udskiftning af den eksisterende glasfacade, kan vi med skånsomme polerings- og slibeteknikker gøre din glasfacade glansfuld og fri for belægninger af enhver art. Med brug af de nyeste teknologier kan vi også tilbyde vedligeholdelsesfri glas, hvilket er den optimale løsning for f.eks. utilgængelige glaspartier. Teknologien gør det muligt for vinduesglas at vedligeholde sig selv ved hjælp af solens stråler.

Aros_Facaderens_Glasrenovering

Glasrenovering serviceordning

Der kan være store fordele i at lave en fast serviceordning på glasrenovering. Du kan vide dig sikker på, at dine glasfacader altid fremstår pæne og rene, frem for at skulle være afhængig af at skulle rekvirere et firma til glasrenovering hvert tredje eller femte år. Alle materialer holder længere, når de vedligeholdes korrekt og kontinuerligt. En serviceordning indenfor renovering af glas fra Aros Facaderens betyder at du, til en nedsat pris, får besøg af os på årlig basis, hvor vi udfører professionel glasrenovering af dine glasfacader.

Sådan foregår vores glasrenovering

Mange udskifter glasset, når først der er opstået belægninger. Det er en meget ærgerlig og dyr bekostning.

Vi har i mange år kendt til, og forfinet, løsninger til oprensninger af glasoverflader der er blevet udsat for påvirkninger og belægninger. Vi benytter samme teknikker som man bruger i bådbranchen til højglanspolering af både i glasfiber. Det kræver eksperter, som kender de rette værktøjer og teknikker, for at rense en glasfacade så ingen kan se reparationen. Vi er de eksperter.

Glaspolering

Hvis først skaden er sket, og der er opstået en eller flere ridser i et glasparti eller et vindue, så føler mange at gode råd er dyre. I stedet for at sætte det helt store maskineri i værk, og udskifte hele det skadede glas, hvilket ofte kan blive en dyr affære, så bør du i stedet undersøge mulighederne for en effektiv glaspolering af det skadede område.

Aros Facaderens har renoveret rigtig mange butiksvinduer, glaspartier, dørruder, gulvglas samt vinduer og ruder hos private. Har du en eller flere ridser i glas, som du ønsker at få udbedret, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. Ved at vælge en glaspolering fremfor udskiftning af hele glasset, får du en løsning, der både er mere økonomisk og miljøvenlig.  

Det er muligt at polere størstedelen af alle ridser i glas væk. Allierer du dig med en professionel, er du sikker på et flot resultat, og glas fri for ridser. Dog er der eksempler på at dybe ridser tæt på karmen/rammen af et vinduesparti ikke kan fjernes helt. Der er desuden mange eksempler på at selv helt nye glas og ruder har skader og ridser inden de monteres. Disse skader kan f.eks. være opstået under håndtering og transport, og her vil en glaspolering også kunne afhjælpe problemet, hvis ikke forsikringen eller garantien dækker det skadede glas.   

Dermed undgår du en potentiel dyr udskiftning af en glasfacade eller et vindue, og ved at vælge Aros Facaderens får du en professionel løsning inden for glaspolering.

Vi håndterer glaspolering for både erhvervs- og privatkunder, så dine glaspartier får nyt liv – fri for kedelige og beskæmmende ridser. Aros Facaderens polerer ridser væk i alle typer glas herunder termoruder, hærdet glas og lamineret glas.

Med vores mangeårige erfaring inden for glaspolering og høje krav til kvalitet i vores arbejde, anvender Aros Facaderens naturligvis markedets bedste poleringsudstyr, de nyeste teknikker og poleringsmetoder, som er både holdbare og skånsomme for dine glaspartier.  

Skader på glas

Der kan være mange faktorer der påvirker glas negativt. Det kan være ridser der måske kommer fra mureren der reparerer facaden uden at afdække vinduerne. Blikkenslageren der skærer zinkinddækninger eller tagrender til med vinkelsliber, lige foran vinduerne, så metalstøvet klistrer sig fast som små plamager på vinduerne. Regn der rammer en betonfacade, kan også danne en kemisk reaktion der ligger sig som en tyk kalkagtig hinde på glasset.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top