Tagrens

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Hvorfor skal du vælge vores løsning til algerens af tag?

Alger på taget er uundgåeligt, men heldigvis er der effektive løsninger og behandlinger til at holde algerne fra taget. Aros Facaderens har stor ekspertise og erfaring inden for algerens tag og generel tagrens. Vi står på mål for en langtidsvirkende og effektiv løsning, der får dit tag til at se ud som nyt igen.

Med professionel algerens af tag og imprægnering fra Aros Facaderens, får du renset dit tag i dybden. Rensningen frisker tagets oprindelige farve op, og den efterfølgende imprægnering sørger for at overfladen bliver smudsafvisende. Behandlingen har ydermere den effekt, at regn ikke kan trænge ind i taget. Det er vigtigt at opretholde en flot facade og tagkonstruktion, da det kan forhøje ejendommens værdi.

Det tager et stykke tid før den fulde effekt af algerens kan ses på dit tag, men det er afgjort ventetiden værd. Det er regn og nedbør, der med tiden, ”vasker” døde alger og mos af taget efter dit tag er blevet behandlet med algerens tag.

Alger og plamager af mos suger vand, hvilket kan medføre skader på dit tag, hvis der ikke foretages en rettidig behandling. Algerens af tag er en god investering i din ejendom, da du ikke alene forlænger tagets levetid, men også beskytter mod frostsprængninger og korrosion.  

Tagrens_Aros_Facaderens

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Kom algerne til livs med tagrens

Er du træt af alger og mos på taget? Disse brune og grønne plamager har ikke nogen positiv effekt for hverken din boligs æstetiske udtryk eller for dit tags generelle sundhed. Klynger af alger og mos er nemlig ikke blot et kosmetisk problem – med tiden kan disse fugt- og vandsugende gevækster forårsage alvorlige skader på taget, som kan komme til at kræve omkostningsfulde reparationer og udbedringer. Hvis først algerne trænger dybt ned i tagets konstruktion, vil det medføre en forringelse af din boligs værdi og i yderste konsekvens kan det blive nødvendigt at udskifte hele taget.

Heldigvis behøver det ikke at komme så vidt. Aros Facaderens har besidder stor ekspertise og erfaring inden for tagrens og algebehandling af alle typer tage. Vi aflægger dig et uforpligtende besøg, hvor vi vurderer omfanget og behandlingsmetoden til den enkelte opgave. Vi inddrager naturligvis dig i hele processen, så du er velinformeret i forhold til den behandling vi anbefaler af dit tag.   

Når først taget er renset grundigt i bund, vil du kunne holde taget fri for alger og mos med en årlig algebehandling, og det tilbyder vi også at stå for med en fast serviceaftale, så du helt slipper for at bekymre dig om hvornår det er tid til at algebehandle taget igen. Det holder vi styr på, så du blot kan glæde dig over et flot og algefrit tag. Kontinuerlig vedligeholdelse af taget, er også med til at bevare eller forhøje den pågældende ejendoms værdi. I forbindelse med tagrens og algerens har vi gentagne gange været vidne til, at der dukker større eller mindre tagskader op under de dyngvåde algeplamager. Det kan være alt fra en enkelt knækket tagsten til større utætheder i taget efter mange års negligering. Man ser også mange eksempler på at tage, der har været misligholdt igennem flere år som følge af f.eks. mos- og algeangreb, ofte kan medføre K1’ere og K2’ere i tilstandsrapporterne.

Tagrens_før_efter

Algerens serviceordning

Med en serviceordning til algerens af tag fra Aros Facaderens, får du dine alge- og mosramte områder behandlet med desinficerende skum en gang årligt. På lang sigt vil tagrens behandlingen spare dig penge, idet algerne og mosset ikke kan nå at tage fat i overfladen efter denne form for algerens af tag. Hos Aros Facaderens har vi over 25 års erfaring med tagrens, algerens tag og mange andre forskellige overflader, og kan derfor garantere et tilfredsstillende resultat.

Vil du vide mere om en fast serviceordning på algerens af tag? Kontakt os på tlf. 21 62 16 25 eller skriv til Dani@arosfacaderens.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med en serviceordning på tagrens.

Forebyg fremfor at helbrede med tagrens

Det er vigtigt at være opmærksom på at tagskader, der er opstået som følge af f.eks. fugtholdige alger og mos, der har fået tagsamlinger til at forskubbe sig, ikke dækkes af forsikringen, da de som regel vil blive vurderet som manglende vedligeholdelse.

På den baggrund kan vi kun anbefale at man kommer algerne i forkøbet en gang for alle, og det gør du bedst med en serviceaftale på algerens hos Aros Facaderens.

Som ordsproget siger, er det altid bedre at forebygge end at helbrede – og det gælder også for dit tag. Hvis der først er opstået uoprettelige skader på taget som følge af vand- og fugtholdige klaser af alger og mos, og en eller flere tagsamlinger har forskubbet sig, ja, så står man potentielt overfor at skulle udskifte hele taget. Det er en ærgerlig udgiftspost, når den godt kunne være undgået ved kontinuerlig vedligeholdelse. Selv et tag, der er helt grønt af mos og alger, kan via en professionel og effektiv tagrens blive som nyt igen.

Udover at du kan glæde dig over et tag, der er pænt at se på året rundt, så forebygger du også mod skader på taget, og i samme ombæring forlænges tagets levetid med mange år. Boligværdien forøges, hvis du på et tidspunkt skal have huset sat til salg.

Sådan gør vi

Når du henvender dig til Aros Facaderens, kommer vi hurtigt hjem til dig og ser opgaven an. Du fortæller os om arbejdets omfang, og derefter går vi straks i gang med at rense dit tag eller din facade for alger og skidt.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top