Facaderens Randers

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Vores behandlinger indeholder ikke Benzalkoniumchlorid.

Effektiv facaderens i Randers og omegn

Når det kommer til facaderens i Randers, er det afgørende at benytte de rette teknikker til den pågældende opgave. Hos Aros Facaderens har vi mere end 26 års erfaring med faget, og vi har med tiden udviklet vores egne metoder til effektiv og skånsom facaderens af mursten og andre materialer. Uanset om vi har at gøre med beton eller granit, renser vi i dybden, og vi efterlader overfladerne sundere og pænere end før. Vi rengør og overfladebehandler også materialer som glas, terrazzo, natursten og fliser, som alle har tendens til at blive angrebet af forskellige slags belægninger.

En god facaderens i Randers skal efter vores mening være både effektiv og mild, så den kommer i bund uden at påføre bygningen skade. For det første tager vi de rette hensyn til materialet og strukturen, som vi har at gøre med. Dernæst lægger vi en plan, der benytter professionelle teknikker. På den måde kommer vi altid godt i mål med en facaderens i Randers, der ikke kun behandler belægninger, men også forebygger skader. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores attraktive tilbud på facaderens i Randers, så skriv en mail til info@arosfacaderens.dk eller ring til os på tlf. +45 21 62 16 25. Vi er altid klar med et godt tilbud på facaderens i Randers til både privatkunder og erhvervskunder.

Facaderens
Afspil video

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Få en pæn og indbydende facade

De grønne, gule og mørke pletter er ikke kun skadelige, de er også grimme at se på. Vi har stor erfaring med at fjerne diverse former for belægninger på facader, så din bygning eller dit hus kan fremstå som nyt igen. Hvis du driver din egen virksomhed fra en bygning, som døjer med algeangreb eller lignende vækster, så kan vi hjælpe dig med at komme problemet til livs. Alt omkring din virksomhed er med til at male et samlet billede til jeres gæster og kunder. Bygningen, som I holder til i, er en stor del af jeres identitet, så hvorfor ikke tage de nødvendige skridt for at passe ordentligt på den? Vi er den hurtige, effektive og pålidelige løsning, du står og mangler i forhold til facaderens i Randers.

Vi tilbyder både afrensning, overfladebehandling og vedligeholdelse, der alt sammen er med til at holde dine facader rene og pæne. I en travl hverdag med meget at se til kan det være en fordel med en vedligeholdelsesordning, så du ikke skal bekymre dig om at planlægge den næste aftale. Med en sådan ordning på facaderens i Randers kan du samtidig forebygge frem for at helbrede. Løsningen er tilmed økonomisk attraktiv, da der er penge at spare ved kontinuerlige aftaler. Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud på en serviceordning på facaderens i Randers.

Aros_Facaderens_erhvervsserviceEfter_facaderens_kemisk_behandling

Forebyg alger med facaderens i Randers

Algevækst, flisepest og mos er sikkert ikke noget nyt for dig, der bor herhjemme i Danmark. Det danske klima gør vores bygninger ekstra udsatte for de grimme belægninger, og det kan være svært at komme problemet til livs. De viser sig som grønne, gule, brune, røde, hvide eller mørke plamager, som er svære at kontrollere. Hos Aros Facaderens har vi den rette ekspertise og viden til at forebygge og helbrede både snavs og belægninger på dine facader. Når du hyrer os til en facaderens i Randers, får du besøg af professionelle og erfarne fagfolk, som har helt styr på hvilke forudsætninger, der skal til for at opnå det bedste resultat. Med det rigtige udstyr og de rette teknikker tager vi dine facader tilbage til deres storhed.

Vi kan kun anbefale, at man kommer algerne i forkøbet ved at forebygge løbende frem for at helbrede den dag, man står med problemet. Alger kan nemlig være potentielt skadelige for bygningen, da de suger fugt og væske til sig. Dette medfører en forhøjet risiko for blandt andet frostsprængninger og revner, som er ødelæggende for dit murværk. Vil du passe godt på dit hus, så bestil en mursten facaderens i Randers i dag. Når du kontakter os, giver vi dig et uforpligtende og fordelagtigt tilbud på en facaderens i Randers, som er tilpasset dine behov.

Gennemtænkt og omhyggelig facaderens i Randers

Når vi udfører en facaderens i Randers, benytter vi kun produkter, der er godkendte efter alle lovmæssige forskrifter. Vi løser alle opgaver med stor omhyggelighed, og vi går selvfølgelig op i at imødekomme de gældende retningslinjer for støj, støv og arbejdsforhold. Vi justerer desuden altid forbruget af blandt andet vand for at spare på ressourcerne. Vi kører ud til alle adresser i Randers, og vi udfører behandlinger, der får huse og bygninger til at se ud som nye igen. Det gælder naturligvis uanset om der er tale om facaderens af mursten, fliser, beton, natursten, granit, terrazzo, travertin eller glas. Er du nysgerrig på, om en facaderens i Randers er noget for dig? Så læs mere om, hvorfor du skal vælge netop os lige her.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top