Facaderens

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Vores behandlinger indeholder ikke Benzalkoniumchlorid.

Hvorfor skal du vælge vores facaderens?

Hos Aros Facaderens har vi mere end 26 års erfaring med afrensning og overfladebehandling af alle typer facader. Det er vores erfaring, at viden om materialer og teknikker er altafgørende for en vellykket facaderens. Vi har gennem tiderne udviklet professionelle og innovative metoder til at få afrensningen til at holde i længere tid.

Facaderens
Afspil video

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Facaderens serviceordning

Der kan være store fordele i at lave en fast serviceordning på facaderens til din facade. Med en serviceordning er du sikker på at facaden altid fremstår pæn og ren, frem for at skulle være afhængig af at rekvirere en facaderens hvert tredje eller femte år. Alle materialer holder længere, når de vedligeholdes korrekt og kontinuerligt. En serviceordning fra Aros Facaderens betyder at du, til en nedsat pris, får besøg af os på årlig basis, hvor vi udfører professionel facaderens af din facade.

 
facaderens førfacaderens efter

Facaderens

En facaderens frisker din bygning – din facade – op. Alger og mos forekommer hyppigt i det danske klima, især på nordvendte facader og overflader. Alge- og mosbelægning ses som grønne, mørke, gullige og hvide pletter på facaden.

Alger og flisepest er særdeles besværligt at fjerne selv, og flisepest vender næsten altid tilbage. Det er uhyre vigtigt at flisearealet får den rette behandling af professionelle fagfolk, for at komme problemet til livs.

Aros Facaderens har den nødvendige ekspertise, viden og erfaring, og vi kan levere den rette behandling. Vi har et stærkt team af professionelle folk til at afhjælpe problemet hos dig. Med over 25 års erfaring inden for fliserens, håndterer vi rensning af de fleste belægninger: fliser, beton, travertin, terrazzo, natursten, granit mv.

Glasfacader

De fleste mennesker tænker ikke over, at glas også kan angribes af forskellige former for grimme belægninger, som ikke just kan fjernes af vinduespudseren. Du kan opleve flyverust, manganstøv eller kalk på ruderne, som kan være virkelig svær for menigmand at fjerne. Men glasfacader kan få fornyet glans med polering og finslibning.

Aros Facaderens har specialiseret sig i at polere glas op til højglans igen. Med det rigtige udstyr er vi i stand til at gøre glasset pænt og klart, i stedet for at udskifte det. Med brug af de nyeste teknologier kan vi også tilbyde vedligeholdelsesfri glas, hvilket er den optimale løsning for f.eks. utilgængelige glaspartier. Teknologien gør det muligt for vinduesglas at vedligeholde sig selv ved hjælp af solens stråler.

Imprægnering

Om efteråret og vinteren belastes dine fliser og facader hårdere end i løbet af resten af året. Heldigvis tilbyder Aros Facaderens en effektiv metode til vedligehold af dine fliser og facader. Misfarvede og matte fliser vil opstå med tiden, og klynger af alger og mos slår ofte rødder på dine fliser, og kan være særdeles genstridige at få bugt med.

Hvis du har fået foretaget fliserens eller lagt nye fliser, er det anbefalelsesværdigt at du får udført en behandling med imprægnering af dine fliser. Imprægnering er en langtidsholdbar behandling, og udskyder flisematerialets korrosion betragteligt. I den optik vil du også spare penge på løbende vedligehold af dine fliser.

Professionel imprægnering af fliser giver dig bl.a. nedenstående fordele:

  • Effektiv beskyttelse mod frostskader og frostsprængninger
  • Selvrensende effekt
  • Besparelser på vedligehold
  • Imprægnering uden brug af skadelige kemikalier – Miljøvenlig behandling
imprægnering

Imprægneringsvæsken skaber en vandafvisende effekt, og forhindrer dermed at fugt og snavs trænger ned og skaber ”et dårligt miljø” i fliserne. Med denne behandlingsmetode kan du én gang for alle tage hånd om problemer med flisepest, mosklynger og algebevoksning på fliseområderne. En kombination af fliserens og imprægnering giver samtidig gamle, mat udseende fliser et friskt og genoplivet look.

Det er ikke kun fliser, der nyder godt af imprægnering. Vi tilbyder også imprægnering på overflader af f.eks. træ, metal og murværk. Kontakt Aros Facaderens for at høre mere om mulighederne for behandling med imprægnering af dine fliser.  

Facaderens

Alger er skadelige

Det er ikke blot for syns skyld, at du skal vælge en facaderens. Et algeangreb er også skadeligt for bygningen, idet algerne fungerer som en stor svamp, der kan lade fugt sive ind i hulmuren. Derudover kan alger også medføre en større risiko for frostsprængninger, fordi algerødderne trænger ind i facaden, og under frostvejr udvider sig, hvilket kan føre til seriøse frostsprængninger.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top