Fliserens Århus

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Fliserens Århus og omegn

Trænger dine fliser til rensning?

Aros Facaderens har over 25 års erfaring inden for fliserens, og vi tilbyder eksklusive løsninger på fliserens Århus. Vi kommer ud og opmåler dine flisearealer ganske gratis, og tilpasser en stærk løsning helt efter dine ønsker og behov.

Med en løsning på fliserens Århus hos Aros Facaderens, er dine fliser i trygge hænder, og du slipper for at se på flisepest, alger og mos, der kan skæmme ethvert fliseareal. Vi vurderer hver enkelt opgave ud fra problemernes omfang, og afstemmer f.eks. vandforbrug, tryk og rensemidler ud fra den enkelte opgave. Det er til gavn for både dig og os i forhold til effektivitet og en ressourcestærk løsning.

Aros_Facaderens_fliserAros_Facaderens_fliser

Vi anvender bæredygtige rensemetoder

Der foreligger en striks lovgivning i forhold til hvilke kemikalier man må anvende i forbindelse med fliserens. Det kan hurtigt blive dyrt hvis de fastsatte værdier for anvendelse af fliserens og anden overfladebehandling overskrides, da bødesatserne herfor er høje. Dette behøver du dog ikke bekymre dig om, hvis du lader os stå for din fliserens. Vi har helt styr på både grænseværdier og miljøgodkendelser.

Fliser er sårbare overfor vind og vejr, og med tiden vil de uundgåeligt blive misfarvede, suge fugt og blive tildækket af alger og mos – ja, måske endog ramt af den frygtede flisepest, som er svær at komme af med. Med Aros Facaderens’ stærke løsning på fliserens Århus bliver dine fliser som nye, og det er til enhver tid billigere med en rensning af fliserne end at skulle til at lægge helt nye fliser.

Det er en skrøne at fugt, flisepest og belægninger på fliser kun er et kosmetisk problem. Med fliserens forlænger du levetiden for dine fliser, og undgår desuden ærgerlige fugtskader i fundamenter og konstruktioner.

Alger og flisepest er særdeles svært selv at bekæmpe, og flisepest vender i de fleste tilfælde tilbage efter en periode.

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Serviceordning fliserens Århus

En serviceordning på fliserens Århus giver dig en række stærke fordele. Med en serviceordning hos Aros Facaderens slipper du for selv at bakse med rensningsprodukter, og være afhængig af at skulle hyre et firma til opgaven. Serviceordning giver dig kontinuerligt vedligehold af dine fliser, og dermed øget holdbarhed og lang levetid med korrekt behandling efter alle forskrifter. Aros Facaderens afgiver dig ét servicebesøg årligt hvor vi inspicerer og renser dine fliser – naturligvis til en skarp, nedsat pris!

Vi sørger selv for at de årlige serviceintervaller overholdes – det behøver du slet ikke bekymre dig om. Du vil blive kontaktet omkring hvilket tidspunkt, der passer dig bedst med hensyn til serviceeftersynet.

Overlad servicen af dine fliser til Aros Facaderens – det betaler sig!

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Kontakt Aros Facaderens for fliserens Århus og omegn

Aros Facaderens besidder den faglige ekspertise og de professionelle fagfolk, der sikrer dig en løsning på fliserens Århus, der holder, og gør at du kan nyde dine fliser – ganske enkelt. Det er naturligvis ikke kun fliser, vi renser, tværtimod tilbyder vi også stærke løsninger på rens og overfladebehandling af bl.a. tage, facader, træterrasser, beton, travertin, terrazzo, natursten og granit.

Ønsker du et tilbud på fliserens Århus, eller måske en serviceordning?

Kontakt Jacob eller Dani hos Aros Facaderens i dag på enten tlf. 23 46 76 12 eller 21 62 16 25. Du kan også skrive til os på jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top