Fliserens Silkeborg

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Aros Facaderens udfører professionel fliserens Silkeborg og omegn

Dem der har oplevet flisepest, belægninger, alger og mos på deres fliser, ved at det er noget besværligt stads at få bugt med – og i langt størstedelen af tilfældene vil plamagerne og belægningerne komme igen efter kortere eller længere tid.

Du har dog mulighed for at komme problemerne til livs en gang for alle, og det endda uden at skulle hive de algeplettede fliser op og erstatte dem med nye.

Professionel fliserens fra Aros Facaderens er noget som enhver mosklynge, algeklump eller gul plet på fliserne vil grue for.

Vores fliserens kommer nemlig til bunds, og er ekstremt effektiv samtidig med at vores behandlinger er skånsomme mod miljø og natur. Vi overholder alle regulativer med hensyn til lovgivning og grænseværdier for anvendelse af kemikalier.

Vil du have syn for sagen? Så tag fat i os. Vi kommer gerne ud og foretager en gratis opmåling af dine fliser, giver dig et uforpligtende tilbud og tilbyder endda at lave en test med vores fliserens på et lille areal af dine fliser, så du kan se at det faktisk er rigtigt hvad vi siger: Dine fliser bliver flotte igen.

Aros_Facaderens_fliserAros_Facaderens_fliser
dani og jacob

Kom problemerne i forkøbet med professionel fliserens

Det danske klima tærer på dine fliser, og med tiden kan fugten og væden i mos og alger blive et problem, der ikke blot begrænser sig til fliserne. Når vintermånederne og frosten sætter ind, vil de fugtige algerødder udvide sig, og det kan i værst fald resultere og frostskader og frostsprængninger. Hvis først fugten får rigtig godt fat i fliserne, så kan det også hurtigt krybe ind i omkringliggende sokler og fundamenter, og så begynder balladen for alvor, og man kan hurtigt komme til at stå overfor en stor udgiftspost for at få udbedret sådanne skader.

Med professionel fliserens Silkeborg og omegn forebygger du således en lang række potentielle problemer, og forlænger samtidig levetiden på dine fliser betragteligt. Ved første øjekast er det ofte svært at tro på, at gamle flisearealer, der er angrebet af mos, alger, gule og hvide belægninger og måske flisepest, kan blive pæne igen… For mange vil den eneste logiske mulighed være at rykke de gamle fliser op, og erstatte dem med nye. Men sådan forholder det sig ikke, og der findes en billigere løsning, nemlig fliserens. Med professionel rens af dine fliser, så garanterer vi at de bliver flotte igen, selv gamle fliser har vi skabt gode resultater med efter rens og imprægnering.

Så selvom fliserne på din terrasse, i gårdhaven eller i indkørslen er korroderede og dækket af mos- og alger, så kan vi med vores effektive fliserens gøre flisearealerne indbydende og æstetisk flotte på ny.

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Book Aros Facaderens til et uforpligtende besøg med fliserens Silkeborg og omegn

Vi sikrer altid at potentielle kunder får syn for sagen inden vi påbegynder den endelige behandling med fliserens. Har du overvejet mulighederne for fliserens Silkeborg og omegn, så kommer vi gerne ud på din adresse, og foretager en gratis opmåling af dine flisearealer og giver dig et uforpligtende tilbud på fliserens. Som en ekstra service har vi også mulighed for at foretage en prøverensning på et mindre område af dine fliser, så du har mulighed for at se effekten og resultatet af behandlingen kontra områderne hvor fliserne er ramt af belægninger, alger og måske flisepest.  

De produkter vi anvender til rens af fliser, er særdeles effektive, men samtidig skånsomme mod natur og miljø. Produkterne overholder alle restriktioner og regulativer inden for anvendelse af kemikalier. Efter at dine fliser er blevet renset med vores produkter, anbefaler vi altid at du får fliserne imprægneret efter behandlingen med fliserens. Dette sikrer det bedste og mest holdbare resultat. Faktisk gør vores imprægnering at dine fliser forbliver vand- og smudsafvisende i op til 12 år – og det giver vi garanti på.

12 års garanti på fliserens Silkeborg med serviceordning

Hos Aros Facaderens tilbyder vi alle vores kunder at få en eksklusiv serviceordning med rabat, hvor vi årligt kommer ud og inspicerer og algebehandler dine fliser, så de altid fremstår pæne og rene.

Med en sådan ordning slipper du for at se på og bekymre dig om alger, mos og potentielle skader i fliser og fundamenter. En serviceordning på fliserens Silkeborg giver dig en lang række fordele, besparelser (både økonomisk og tidsmæssigt) og du behøver ikke bekymre dig om hvornår du burde få dine fliser renset næste gang.

En serviceordning hos Aros Facaderens gør at du en gang for alle slipper for at skulle se på misfarvede og alge- og mosbegroede fliser.

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Kontakt Aros Facadernes for fliserens Silkeborg

Trænger dine fliser til rensning eller har du spørgsmål til vores løsninger?

Hos Aros Facaderens er vi altid klar med kvalificeret vejledning og et stærkt tilbud på fliserens Silkeborg. Kontakt Jacob eller Dani hos Aros Facaderens allerede i dag på enten tlf. 23 46 76 12 eller 21 62 16 25. Du kan også skrive til os på jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.  

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top