Facaderens Horsens

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Vores behandlinger indeholder ikke Benzalkoniumchlorid.

Vi tilbyder effektiv facaderens i Horsens

Hos Aros Facaderens tilbyder vi nogle af markedets absolut bedste løsninger, når det kommer til facaderens i Horsens. Vi har indsamlet erfaring i mere end 26 år, hvilket betyder, at vi den dag i dag besidder den nødvendige ekspertise og viden til at løse selv de sværeste opgaver. Ingen facade er umulig at håndtere for vores team af erfarne fagfolk, som har kendskab til alt fra mursten til granit. Vi tilbyder også effektive løsninger til dig med en facade i glas, natursten, terrazzo, fliser eller travertin m.m. Det er vores store viden om materialer og strukturer, der gør os i stand til at udføre grundig facaderens i Horsens, uanset hvilken overflade vi har at gøre med.

Hvis du gerne vil have en afrensning, der holder i længere tid, så er vi de rette til at hjælpe dig. Vores unikke metoder og effektive teknikker sørger for et flot resultat, der er skånsomt og langtidsholdbart. Samtidig tager vi altid de rette hensyn, der skal til for at passe på din bygning eller dit hus. Når vi udfører en facaderens i Horsens, er den skånsom og omhyggelig. Vi passer på omgivelserne ved udelukkende at benytte produkter, der er godkendte efter alle lovmæssige forskrifter. Det er bare en af grundene til, at vi er de rette til at udføre facaderens i Horsens for dig.

Facaderens
Afspil video

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Serviceordning på facaderens i Horsens

Vi tilbyder både individuel facaderens i Horsens samt vedligeholdelsesordninger, som kører over længere perioder. Med en serviceordning får du besøg af os på en årlig basis til en særligt fordelagtig pris. Aftalen er tilpasset dig, og den er dermed også baseret på, hvor meget vedligeholdelse din facade kræver. En mursten facaderens i Horsens holder i længere tid, når den bliver vedligeholdt på kontinuerlig basis. Dermed er ordningen med til at sørge for, at din facade altid tager sig godt ud, uden at du skal tage stilling til at planlægge noget.

Denne attraktive løsning er både populær blandt erhvervsdrivende og private, og den kan sagtens kombineres med vores øvrige serviceområder i en samlet pakke. Glem heller ikke, at en serviceordning fra Aros Facaderens giver dig hele 12 års garanti. Hvis du er interesseret facaderens i Horsens på fast ordning, så kontakt os endelig for at modtage et godt tilbud.

Aros_Facaderens_erhvervsserviceEfter_facaderens_kemisk_behandling

Vi kommer alger på facaden til livs

Vi har base i Århus, men løser opgaver for kunder i alle afkroge af landet. Det gælder selvfølgelig også alle horsensianere, som har brug for en effektiv facaderens i Horsens til en god pris. De fleste af os er blevet konfronteret med mørke eller lyse belægninger på facaden på et eller andet tidspunkt. Når man bor i et koldt og fugtigt klima, som det vi kender til i Danmark, er det nærmest umuligt at undgå de grimme plamager på de udendørs vægge. Det er svært at komme problemet til livs, og de insisterende pletter kommer næsten altid tilbage, hvis der ikke bliver taget hånd om dem professionelt.

Vi er de rigtige til at vurdere belægninger på dit hus eller din bygning og udføre den rette facaderens i Horsens. Ikke nok med at vi fjerner uønsket algevækst og mos, vi kan også hjælpe dig med at vedligeholde og forebygge fremtidige angreb, så du undgår, at der sker permanent skade på dine facader. Bestil en beton eller mursten facaderens i Horsens udført af os, hvis du er ude efter en teknisk og vellykket afrensning. Du kan altid kontakte os på mail info@arosfacaderens.dk eller tlf. +45 21 62 16 25 for et uforpligtende tilbud. Uanset om du besøger denne side som erhvervsdrivende eller privatkunde, så kan vi tilbyde en fordelagtig pris på en facaderens i Horsens til dig.

En facaderens i Horsens frisker bygningen op

Hos Aros Facaderens drømmer vi om at gøre en mærkbar forskel for vores kunder. Det formår vi ved at skræddersy professionelle løsninger, som giver et resultat, der ikke er til at tage fejl af. Vind og vejr kan med tiden give dit hus et kedeligt udtryk. Især den lange og kolde vinter kan sætte dybe spor på dine udendørs vægge, da både mos, alger og flisepest virkelig trives i de fugtige forhold. Vores facaderens i Horsens fjerner grimme belægninger, misfarvninger og plamager for at vække de trætte facader til live igen. Ovenpå en facaderens i Horsens vil du kunne se, at facadens naturlige udtryk titter frem.

Ikke nok med at du vil opleve et fornyet udseende, så kan du også have ro i sindet i forhold til facadernes generelle sundhed. Når vi fjerner væksten under en facaderens i Horsens, minimerer vi samtidig risikoen for blandt andet frostsprængninger og revner i murene. Vores virksomhed lever for at sikre dig et flot og tilfredsstillende resultat, som du kan nyde langt ud i fremtiden. Derfor er vores metoder særligt rettet mod at forlænge effekten af afrensningen og forebygge nye angreb. Bestil derfor en mursten facaderens i Horsens allerede i dag.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top