Fliserens Horsens

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Fliserens Horsens og omegn

Er du træt af misfarvede, alge- og mosramte fliser?

Aros Facaderens er specialiseret i professionel fliserens Horsens og omegn, og vi kommer gerne forbi og sørger for at dine flisearealer bliver som nye. Vi har over 25 års erfaring inden for fliserens og anden overfladebehandling, og med en løsning hos os, er du samtidig sikker på at lovkrav og miljøgodkendelser med hensyn til brug af kemikalier bliver overholdt.

Aros Facaderens opmåler dine flisearealer gratis, og skræddersyer herefter en løsning, der er tilpasset dig og dine behov.

Som mange andre materialer er fliser sårbare overfor årstidernes skiften, vind og vejr og fugtangreb. Med tiden vil dette sætte sig til misfarvninger, plamager af alger og mos og eventuelt den frygtede flisepest, som er besværlig at bekæmpe.

Med vores fliserens Horsens forlænger du levetiden for dine fliser, og kan glæde dig over flotte flisearealer, der gør ophold på f.eks. terrassen til en sand fornøjelse.

Foruden fliser tilbyder vi også løsninger på rens og overfladebehandling af bl.a. tage, facader, træterrasser, beton, travertin, terrazzo, natursten og granit.

Aros_Facaderens_fliserAros_Facaderens_fliser

Fliserens i tre effektive stadier

Den samlede løsning på fliserens Horsens foregår i tre stadier: fliserens, algerens og imprægnering. Imprægnering er et særskilt tilkøb, som vi altid anbefaler, da det hærder og forlænger fliserensbehandlingen og giver en ekstra flot finish til dine nyrensede fliser. En efterbehandling med imprægnering holder dine fliser vandafvisende i op til 12 år.

Opmåling

Vi opmåler dine fliser ganske gratis, så vi får den bedste forudsætning for at vejlede dig i forhold til den bedst mulige løsning på fliserens. I samme instans kan vi give dig en eksakt pris på behandling med fliserens. Som en ekstra service tilbyder vi også at foretage en gratis prøverens på et lille areal af dine fliser, så du kan se effekten af vores fliserens.

Fliserens

Damprensning med 90 grader varmt vand, der i vores rensekasse opnår en dampeffekt. Dette sikrer den mest skånsomme fliserens, der findes på markedet. Den høje vandtemperatur tager samtidig livet af alger og mos.

Imprægnering

Aros Facaderens’ imprægnering holder dine fliser vandafvisende i op til 12 år! Med os som samarbejdspartner, er du sikker på at dine fliser vil blive behandlet med topprodukter inden for imprægnering.

Udlægning af sand

Efter 24 timer er imprægneringen tør og gennemhærdet, og der kan dermed lægges sand ud i de rensede fuger mellem stenene. Dette arbejde kan du som kunde godt selv klare, men du kan også for en merpris, bede os om at gøre det. Vi bruger altid Danfugesand, der sikrer en nem fejning og samtidig har denne type sand ukrudtshæmmende egenskaber.

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Serviceordning fliserens Horsens

En serviceordning på fliserens Horsens giver dig en række stærke fordele. Med en serviceordning hos Aros Facaderens behøver du ikke stresse over misfarvede eller algeramte fliser, og du er heller ikke afhængig af at skulle hyre et firma til opgaven fra tid til anden. Serviceordning giver dig kontinuerligt vedligehold af dine fliser, og dermed øget holdbarhed og lang levetid med korrekt behandling efter alle forskrifter. Aros Facaderens aflægger dig ét servicebesøg årligt hvor vi inspicerer og renser dine fliser – naturligvis til en skarp, nedsat pris!

Vi sørger selv for at de årlige serviceintervaller overholdes – det behøver du ikke bekymre dig om. Du vil blive kontaktet omkring hvilket tidspunkt, der passer dig bedst med hensyn til serviceeftersynet. Resten ordner vi.

Overlad servicen af dine fliser til Aros Facaderens – det betaler sig!

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Kontakt Aros Facaderens for fliserens Horsens og omegn

Ønsker du et tilbud på fliserens Horsens, eller en serviceordning på fast rens af dine fliser?

Kontakt Jacob eller Dani hos Aros Facaderens i dag på enten tlf. 23 46 76 12 eller 21 62 16 25. Du kan også skrive til os på jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top