Fliserens Skanderborg

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Skal du have renset dine fliser med fliserens Skanderborg? Kontakt Aros Facaderens i dag!

Aros Facaderens er professionelle fagfolk med stor erfaring og knowhow inden for branchen. I snart 30 år har vi udviklet og skærpet vores kompetencer og behandlingsmetoder inden for fliserens, facaderens, graffitirens, glasrenovering, bådservice og meget mere.

Vi kører over hele Jylland og tilbyder også fliserens Skanderborg og omegn. Tag fat i os for en aftale, hvor kommer ud og gratis laver en opmåling af dine flisearealer og giver dig et nøjagtigt tilbud på fliserens Skanderborg. Vi udfører også gerne en gratis prøverens af et mindre fliseområde ved din bolig, så du ved selvsyn kan se effekten af vores behandling.

Det danske og nordiske klima er hård kost for fliser. Med tiden bliver fliserne misfarvede, får gule og hvide belægninger, angribes af alger og mos og eventuelt flisepest. Men i stedet for at skulle udskifte et større fliseareal og lægge nye fliser, kan gamle fliser blive flotte igen med professionel fliserens.

Det er særdeles besværligt selv at fjerne flisepest, belægninger, alger og mos fra fliser, og i de fleste tilfælde vil man efter et stykke tid opleve at problemerne kommer igen. Desuden er der strikse krav for hvlike kemikalier, der må anvendes til fliserens. Overtrædes disse restriktioner, kan man få en bøde. Ved at lade Aros Facaderens står for din fliserens Skandberborg kan du være sikker på at alle miljøgodkendelser er overholdt, og du får en skånsom, men effektiv og langtidsholdbar behandling af dine fliser.

Aros Facaderens vurderer hvert enkelt fliseareal, så vi kan yde de pågældende fliser den bedste rens.   

Aros_Facaderens_fliserAros_Facaderens_fliser

Gå sommeren i møde med flotte flisearealer

Er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på rens af dine flisearealer, så du kan nyde sommeren med en flot og indbydende indkørsel, terrasse og/eller gårdhave?

Vi kommer ud til din bopæl og foretager gratis opmåling af dine fliser, så vi kan give dig et nøjagtigt prisoverslag på fliserens Skanderborg og omegn. Men vi er også af den opfattelse at tingene skal vises i praksis. Derfor tilbyder vi også altid at udføre en prøverens på et mindre areal af dine fliser, så du selv kan se den imponerende effekt af Aros Facaderens’ professionelle fliserens. Det kan ikke være nemmere.   

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Serviceordning fliserens Skanderborg

En serviceordning på fliserens Skanderborg giver dig en række stærke fordele, der gør at dine fliser vil være flotte i mange år fremover. Aros Facaderens’ serviceordning gør at du ikke længere behøver at se på misfarvede og algebegroede fliser, og du er også fri for selv at kæmpe med de genstridige gevækster. Serviceordning sikrer dig kontinuerligt vedligehold af dine fliser på årlig basis, og dermed resistens mod de danske vejrforhold og lang levetid med korrekt behandling efter alle forskrifter. Aros Facaderens aflægger dig ét servicebesøg årligt, hvor vi inspicerer og renser dine fliser – naturligvis til en skarp, nedsat pris!

Vi sørger selv for at de årlige serviceintervaller overholdes. Vi kontakter dig for at aftale et tidspunkt, der passer dig bedst med hensyn til serviceeftersynet. Resten ordner vi.

Fliseimprægnering er et ekstra tilkøb, som vi altid anbefaler, da det hærder og forlænger fliserensbehandlingen og tilføjer en flot finish til dine nyrensede fliser. En efterbehandling med fliseimprægnering holder dine fliser vandafvisende i op til 12 år. Med os som samarbejdspartner, er du sikker på at dine fliser vil blive behandlet med topprodukter inden for imprægnering.

Overlad servicen af dine fliser til Aros Facaderens – det betaler sig!

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Kontakt Aros Facaderens for fliserens Skanderborg og omegn

Ønsker du et tilbud på fliserens Skanderborg, eller en serviceordning på årlig rensning af dine fliser?

Så kontakt Jacob eller Dani hos Aros Facaderens i dag på enten tlf. 23 46 76 12 eller 21 62 16 25. Du kan også skrive til os på jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.  

Vi glæder os til at forlænge levetiden på dine fliser!

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top