Fliseimprægnering

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Hvorfor skal du vælge vores imprægnering?

Aros Facaderens’ imprægneringer er blandt markedets bedste, og et sikkert valg for et synligt og effektivt resultat. Vores imprægneringer har selvrensende egenskaber (Easy-to-Clean Effekt) og beskytter alle overflader optimalt.

Der findes imprægnering til alle formål og overflader. I de fleste tilfælde handler det om at beskytte mod nedbrydning og korrosion af byggematerialet, eller alternativt lave en selvrensende effekt for at spare penge på vedligehold.

Aros Facaderens kommer gerne og rådgiver omkring en holdbar løsning. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores mange løsninger inden for imprægnering.

Imprægnering_Aros_Facaderens
Imprægnering_Aros_Facaderens

Hvorfor benytte imprægnering?

Det er som sagt bedre at forebygge end at helbrede. Imprægnering beskytter og forlænger levetiden på alle overflader af f.eks. metal, træ, sten, murværk, osv. Behandler du dine overflader med imprægnering jævnligt kan du samtidig forebygge korrosion og potentielle skader i overfladerne, som i mange tilfælde er dyre at reparere, hvis først skaden er sket.   

Der er mange fordele og funktioner ved imprægnering afhængig af imprægneringens formål: Pletafvisende, smudsafvisende, fedtafvisende, hindrer vedhæftning, olieafvisende, vandafvisende, UV bestandig, farveløs og diffusionsåben.

  • RustStop (Effektiv imprægnering af rustne metaloverflader, der ikke blot stopper igangværende rust, men også forsegler mod fugt, og giver en langtidsholdbar beskyttelse af det metal der behandles)
  • AntiGrafitti (Efterlader en transparent film, som forhindrer graffitimaling og tusch i at hærde fast på den oprindelige overflade)
  • AntiBegro til bunden af skibe (Til dig der ikke vil bundmale og sejle hurtigt altid, altid ren propel, båd forseglinger)
  • Anti Brand (Brandhæmmende imprægnering)

 

Imprægnering_Aros_Facaderens

Hvorfor er imprægnering af fliser vigtigt?

Med tiden angribes fliser af mos, alger og misfarvninger. Imprægnering af fliser sikrer at dine fliser forbliver flotte i mange år. Ligesom med træværk, der kræver træbeskyttelse, er fliser ligeledes udsat for vejr og vind året rundt, hvilket er med til at tære på materialerne. Derfor er det vigtigt, at du sammen med enten en rensning eller nye fliser også får foretaget en imprægnering af fliserne.

Aros Facaderens tilbyder professionel imprægnering af fliser

Aros Facaderens har over 25 års erfaring i rens af facader og overflader, og vi har helt sikkert en løsning på imprægnering af fliser, der vil matche dit behov. Er fliserne gamle og har brug for en gang fliserens først, så klarer vi også det i samme ombæring. Imprægnering af fliser giver dine udendørsarealer et skarpt og nyt look i mange år.  

Vores imprægneringsbehandling skal ikke blot være effektiv og langtidsholdbar, der er også tænkt på miljøet. Når du vælger Aros Facaderens til at foretage imprægnering af fliser, så får du en behandling, der ikke indeholder kemikalier, som er skadelige for miljøet.

Til imprægnering af fliser vil vi som udgangspunkt fordele imprægneringsvæsken jævnt på fliserne. Imprægneringen vil ikke blot fjerne det trætte, slidte udseende i fliserne, men også modvirke fugt, snavs, mos, alger og flisepest. Aros Facaderens’ løsning til imprægnering af fliser forebygger også frostsprængninger, hvilket er med til at give dine fliser en længere levetid.

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top