Tagrens Horsens

Brug for hjælp

- Bliv ringet op

Garanteret effektiv og langtidsvirkende løsning på tagrens Horsens og omegn

Vi kender det alle sammen: Mos, alger og belægninger, der har taget permanent ophold på taget. Det er ikke noget, der pynter på facaden, eller gør noget godt for din tagkonstruktion.

Heldigvis er der råd og metoder til at bekæmpe et algeramt tag. Effektive og langtidsvirkende løsninger inden for tagrens får du hos Aros Facaderens, og vi står inde for miljøgodkendte løsninger på tagrens Horsens, der sætter nyt liv og kulør i et tag, der er dækket af alger og mos. Vores tagrens er baseret på en dybdevirkende behandling, der ikke blot fjerner alger og belægninger, men renser taget helt i dybden, hvilket er en afgørende faktor for et flot tag, der holder i mange år og samtidig bevarer glans i farver og materialer. Tagrens er anbefalelsesværdigt vedligehold af taget, og du forlænger både levetiden på dit tag og ejendommens værdi, hvis du vælger en tagrens Horsens løsning hos Aros Facaderens. Når først dit tag er behandlet, kan du have ro i maven, og være forvisset om at dit tag er beskyttet af en løsning fra specialister på feltet.  

Du kan trygt overlade rensning af dit tag i Aros Facaderens’ varetægt. Vi er eksperter inden for professionelle, langtidsvirkende og miljøvenlige løsninger på tagrens Horsens og vi dækker også resten af Danmark. Vores mere end 25 år i branchen har ikke fået os til at slække på kvalitetskravene, og vi leverer aldrig en ”standardløsning”. Tværtimod, vurderer vi hver enkelt opgave ud fra det pågældende tags konstruktion, materialetype og omfanget af alge- og mosangreb. Samtidig er vi hele tiden på forkant med branchens udvikling med hensyn til optimale løsninger, teknikker og produkter. Aros Facaderens har et succeskriterium, der bygger på god service, den bedste type behandling og de stærkeste produkter til dit tag.

Som husejer ved man at mos, alger og alskens belægninger på taget er praktisk talt umulige at slippe for, og for mange vil det hurtigt komme til at skæmme facaden hvis taget er et landskab af alger og tuer af mos. Nogle vil mene at det dårligt kan betale sig at få renset taget, da problemet blot vil vende tilbage i løbet af relativt kort tid, når vejr og vind på ny sætter tænderne i tagets materialer.

Tagrens_Aros_Facaderens

Dette er dog ikke tilfældet. Alger og mos er langtfra blot et kosmetisk problem. Alger og mos fungerer som svampe, der suger vand og fugt til sig, og dette vil med tiden blive et problem for dit tag, da vand og fugt kan trænge ind i taget og forårsage alvorlige skader såsom frostsprængninger og korrosion, der potentielt kan blive meget dyre at udbedre.

Rettidig behandling af taget med tagrens Horsens fra Aros Facaderens er derfor en fornuftig investering, der ikke alene beskytter dit tag i mange år, men også bevarer og i mange tilfælde forhøjer markedsværdien for dit hus.

Professionel tagrens frisker dit tags oprindelige farve op, og genskaber gløden i tagets materialer. Efter rensningen behandler vi taget med en imprægnering, der gør at tagrensningen holder længere, yder en smudsafvisende effekt til taget, og sørger for at regn og fugt ikke kan trænge ind i taget.

Effekten af vores dybdevirkende tagrens vil ikke kunne ses i løbet af samme dag, da det er naturligt regnvand og nedbør, som skyller alle de døde alger og mosdynger af taget efter dit tag er behandlet med tagrens Horsens og imprægnering.

Bæredygtige metoder

12 års garanti

Landsdækkende service

26 års erfaring

Serviceordning tagrens Horsens

En serviceordning fra Aros Facaderens på tagrens Horsens er en langtidsinvestering, der betaler sig, og som på den lange bane vil sikre dig store besparelser, og skåne dig for mange problemer.

Når først dit tag er behandlet med tagrens og imprægnering kommer vi på et årligt servicebesøg hos dig, og efterbehandler taget med desinficerende skum. Serviceordning på tagrens forhindrer at mos og alger når at slå rødder i tagets overflade. Med Aros Facaderens’ løsning får du garanteret effekt, stærk holdbarhed, flot slutresultat, og vi anvender naturligvis kun miljøvenlige løsninger og produkter.

Hvor kan vi hjælpe dig?

Hvad siger vores kunder om os?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste

Kontakt Aros Facadernes for tagrens Horsens

Er dit tag ramt af mos, alger og belægninger?

Den klarer vi! Aros Facaderens har løsningen, der giver nyt liv til dit tag. Har du spørgsmål til en løsning på tagrens Horsens, eller nogle af vores øvrige løsninger, så er vi altid klar til at rådgive dig og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på tagrens Horsens og selvfølgelig også hvis du bor i en anden del af landet. Tagmaterialer er forskellige, og vi behandler hver enkelt opgave særskilt baseret på forudgående vurdering af opgavens omfang og det pågældende tags tilstand og materialetype.

Kontakt Aros Facaderens allerede i dag på tlf. 21 62 16 25. Vi har åbent alle hverdage kl. 08-16. Du kan også skrive til os på jacob@arosfacaderens.dk eller Dani@arosfacaderens.dk.  

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud

Scroll to Top