Serviceordning

Brug for hjælp eller rådgivning

- Bliv ringet op

Få 12 års garanti med vores serviceordning fra Aros Facaderens

Der kan være store fordele i at lave en fast serviceordning til din facade. Du kan vide dig sikker på, at facaden altid fremstår pæn og ren, frem for at skulle rekvirere en facaderens hvert tredje eller femte år. Alle materialer holder længere, når de vedligeholdes korrekt og kontinuerligt. En serviceordning fra Aros Facaderens betyder at du, til en nedsat pris, får besøg af os på årlig basis, hvor vi udfører en professionel rensning af din facade.

Du har mulighed for at tegne en attraktiv serviceordning med os inden for alle serviceområder af vores branche.

Vi tilbyder fast serviceordning indenfor:

Med en serviceordning hos os, tager vi hånd om dine facader og overflader, så du kan glæde dig over at de fremstår i flot stand, og samtidig øger du levetiden på dine facader ved denne form for kontinuerlige service.

Vi dækker hele Danmark, så logistikken er ikke noget problem. En serviceordning hos Aros Facaderens giver dig ikke alene 12 års garanti, men også en anseelig rabat i den samlede pris. Du kan vide dig sikker på at vi anvender skånsomme, bæredygtige og miljøvenlige teknikker og produkter, når vi servicerer din facade.      

Er du interesseret i en serviceordning?

Ricky Kenbjerg
Professionelle og virkelig dygtige - 1. feb. 2018
Læs mere
Professionelle og virkelig dygtige. De engagerer sig i opgaven. De skal have ros for at være villige til at prøve af, hvis man er i tvivl om det virker. Kan klart anbefales til facaderens og algefjerning. Vi er meget tilfredse!
Hanne Simonsen
Rigtig god behandling - 13. jun. 2017
Læs mere
Rigtig god behandling - rensning af mine gamle fliser - de blev HELT som nye, og derefter imprægnering af såvel de gamle som de nye jeg lige havde fået lagt. Venlige og smilende mennesker i Arosfacaderens. 🙂
Tidligere
Næste
Scroll to Top